Står Dykmässan i fare enda en gang?

Dykmässan i Gøteborg ble først flyttet fra mars til august, og så til mars i 2021. Arrangøren krysser fingrene for at den kan gjennomføres, men tiden taler imot arrangementet.

Står Dykmässan i fare enda en gang?
Foto: Tommy Jarnbrink/Dykmässan

MESSEStår Dykmässan i fare enda en gang?

Dykmässan i Gøteborg ble først flyttet fra mars til august, og så til mars i 2021. Arrangøren krysser fingrene for at den kan gjennomføres, men tiden taler imot arrangementet.

  15. november 2020
Den kraftige stigningen i koronasmitte i høst gjør at flere er bekymret med tanke på Dykmässan, som skal arrangeres i Eriksbergshallen i Gøteborg 20.–21. mars 2021.

Hvordan ser smitteverntiltakene ut når den tid kommer?

– Det er naturligvis ingen som kan svare på om det blir mulig å arrangere eller ikke på det nåværende tidspunkt. Dessverre jobber tiden litt mot oss akkurat nå, skriver messegeneral Tommy Jarnbrink i en e-post.

Han legger til at det nytter lite å spekulere, og oppfordrer alle til å smøre seg med tålmodighet, krysse fingre og håpe på det beste.

– Jeg tror at alle vil være ekstra sugne på en messe etter to års opphold. Vi får bare håpe vi kan sees i Eriksbergshallen i uke 11 og at det blir en heidundrende forestilling, skriver Jarnbrink.


Vi følger situasjonen

I øyeblikket må man 10 dager i karantene dersom man har vært i Sverige. Folkhälsoinstitutet opplyser at arrangementer med over 50 deltakere i utgangspunktet bare kan gjennomføres dersom det er faste sitteplasser.

Heldigvis er det fortsatt noen måneder til slutten av mars, og vi får håpe situasjonen har bedret seg til da. Vi følger med på smittetall og regler for arrangementer i Sverige og kommer tilbake når det er noe nytt.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS