For våre annonsører: Scuba Diving in Norway

Visste du at Dykking har opprettet en Facebook-gruppe du kan bruke til å nå kunder i utlandet? Vi håper dette tilbudet kan hjelpe dykkesentre langs kysten til å få flere kunder.

NYHETERFor våre annonsører: Scuba Diving in Norway

Visste du at Dykking har opprettet en Facebook-gruppe du kan bruke til å nå kunder i utlandet? Vi håper dette tilbudet kan hjelpe dykkesentre langs kysten til å få flere kunder.

  4. oktober 2019
I Facebook-gruppa Scuba Diving in Norway kan Dykkings annonsører legge ut innlegg og markedsføre seg selv og sine tilbud overfor utenlandske dykkere.

I utgangspunktet er det ingen begrensninger på hva man får lov til å legge ut – reklame er lov! Det er bare å dele arrangementer og legge ut informasjon, bilder og videoer.

Vi ber om at dere skriver på engelsk, siden poenget er å nå ut til dykkere utenfor Norge.

Tanken med gruppa er at vi etter hver skal samle et større publikum som er interessert i dykking i Norge, og forhåpentligvis vil dette gi noen salg etter hvert. Som kjent høster man som man sår – og dette er et spennende frø.

Spesielt kan det være lurt å dele noe når man skal delta på messe i utlandet, slik at flest mulig får vite om det.

Du kan bidra ved å invitere de du kjenner!

Vi har allerede invitert mange til å bli medlem i gruppa, som nå har ca. 250 medlemmer. Hvis alle bidrar og inviterer sine venner og gjester vil vi komme opp i et betydelig høyere antall om ikke lenge!

Del gjerne gruppa på egne Facebook-sider, og inviter venner og kjente i utlandet til å bli med. Vi kommer til å legge noen kroner i å promotere gruppa på Facebook fra tid til annen – og det kan dere også gjøre.

Husk inngangsbilletten

Gruppa er opprettet og driftes av Forlaget Dykking AS for å hjelpe bladets annonsører og partnere. Innlegg fra andre aktører vil bli slettet. Dersom gruppa er interessant for deg er det bare å ta kontakt.


Video er kanskje den beste måten å vekke oppmerksomhet på, og vi oppfordrer alle til å dele video og bilder slik at flere vil komme til Norge for å dykke!


Vi vil bidra ved å poste innlegg, dele fra relevante Facebook-sider og svare på spørsmål som stilles i gruppa. Vi vil så langt det er mulig henvise interessenter til våre annonsører.

Du finner gruppa her: www.facebook.com/groups/scubadivingnorway

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.