Nå er det tid for å levere utstyr til service!

Koronakrisen rammer alle, og dykkebransjen er ikke noe unntak. Hva kan vi gjøre? Jo, vi oppfordrer alle til å støtte sitt lokale dykkesenter og levere ventilsett og dykkeflasker til service!

Nå er det tid for å levere utstyr til service!

SERVICE



Nå er det tid for å levere utstyr til service!

Koronakrisen rammer alle, og dykkebransjen er ikke noe unntak. Hva kan vi gjøre? Jo, vi oppfordrer alle til å støtte sitt lokale dykkesenter og levere ventilsett og dykkeflasker til service!

  24. mars 2020
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Mange dykkesentre har begrensede åpningstider og flere har permittert ansatte. Likevel er noen på jobb og forsøker å holde hjulene i gang – og de trenger din hjelp: Koronakrisen kan føre til at flere dykkesentre kan gå over ende.

Vi oppfordrer alle til å benytte anledningen å få tatt service på utstyret! Dykkesentrene trenger noe å gjøre – og både ventilsett og flasker skal uansett ha jevnlig ettersyn.

Får du det unnagjort nå har du utstyret klart når ting normaliserer seg igjen om ikke så lenge, og du slipper å vente i kø når alle plutselig skal ha alt klart på samme tid.

Støtt ditt lokale dykkesenter!

Heidemarie Nordahl, daglig leder hos Oslofjorden Dykkesenter, forteller at de mer enn gjerne hjelper folk med utstyret.

– Vi har måttet avlyse alle kurs og dykkeaktiviteter, så kapasiteten er absolutt til stede. Hvis du sitter i karantene og ikke kan levere utstyret selv, kan du bruke en budbil eller noen andre til å levere det for deg, sier hun.

På den andre siden av Oslofjorden er Michael Hansson, teknisk sjef hos Gass og Pusteservice, helt enig:

– Serviceverkstedet holder åpent, og vi minner om at vanlige dykkere også kan levere utstyr direkte til oss – vi er et servicecenter for alle, ikke bare for dykkebransjen, sier Hansson til Dykking.

Avtal gjerne drop-off

Også i Stavanger er det mulig å levere utstyr til service. Jæren Dykkesenter holder butikken stengt, men innehaver Bjørn Magne Fiksdal sier at de gjerne tar utstyr inn på service.

– Vi vil gjerne at folk ringer først, så vi kan avtale drop-off. Vi unngår å ha kontakt med kunder i denne perioden for sikkerhets skyld, sier Fiksdal.

Vi regner med at andre dykkesentre også gjerne vil ha inn utstyr som trenger service og vedlikehold, men vi har ikke rukket å ringe rundt til alle. Ta derfor kontakt med ditt lokale dykkesenter og sjekk før du tar turen innom.

Tar ekstra forholdsregler

Michael Hansson forteller at de hos Gass og Pusteservice desinfiserer ventilsettene før og etter service, slik at både de ansatte og kundene skal være godt beskyttet mot smitte.

– Hos oss er ingen syke, men de som vil være ekstra forsiktige kan sette utstyret utenfor døren og ringe på, så tar vi det inn. Bedre føre var, vi trenger ikke å være i direkte kontakt med kundene, sier han.

Både Gass og Pusteservice og Oslofjorden Dykkesenter gir 10% rabatt på ventilservice og trykkprøving i de kommende ukene, så lenge kronautbruddet står på.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann neste uke!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS