Blir dette sommerens slager?
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Makrellsandwichen Saba Sando fra Tokyo har en touch av karri og smaker nydelig!
Blir dette sommerens slager?
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Makrellsandwichen Saba Sando fra Tokyo har en touch av karri og smaker nydelig!
Innhold fra Norges Sjømatråd
I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:
Trendy spisesteder med makrell på menyen har dukket opp som paddehatter i Japan. Japanerne elsker stor og fet makrell, for den har ekstra god smak.
Makrellsandwichen «Saba Sando» er enkel å lage, og du kan like gjerne tilberede den på grillen som i stekepannen.
Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.
Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!