Fikk ikke gjort opptak av lyder
02.09.2023 – www.bbc.com
Myten om Loch Ness-monsteret lever videre, til tross for en massiv innsats med avansert søkeutstyr og over 200 frivillige forrige helg.
 
Letegruppen Loch Ness Exploration tok i bruk droner med infrarøde kameraer og hydrofoner for å slå fast én gang for alle om det finnes en sjøorm i den skotske innsjøen.
 
– Observatører på en båt med akustisk utstyr hørte fire uidentifiserte lyder. Så oppdaget de at opptakeren ikke var koblet til, skriver BBC.
 

Loch Ness-monsteret
 
Dette bildet av Loch Ness-monsteret fra 1934 ble senere avslørt som en bløff. Foto: Robert Kenneth Wilson (public domain)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Perfekt gave: Gi bort et dykkekurs!

    Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver hos ProDykk Oslo til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS