Lær nattdykking hos ProDykk
Foto: Dive SSI
DYKKEKURS

Lær nattdykking hos ProDykk
Løft erfaringene dine med et dykk i mørket og bli med når ProDykk holder kurs i nattdykking på Diversnight, lørdag 4. november.

Lær nattdykking hos ProDykk

Løft erfaringene dine med et dykk i mørket og bli med når ProDykk holder kurs i nattdykking på Diversnight, lørdag 4. november.

  Annonsørinnhold fra ProDykk Oslo
– På kurset lærer du å planlegge og gjennomføre sikre og behagelige dykk i mørket. Samtidig kan du være med på vårt Diversnight-arrangement, sier Gøril Thomassen hos ProDykk.

På kurset SSI Night & Limited Visibility Diver lærer du mer om navigasjon, rutiner for nattdykking og håndtering av hendelser som par-separasjon og slukket lykt.

Lørdag 4. november arrangeres det internasjonale nattdykket Diversnight, og det blir mye gøy på senteret på Nesodden.

Når du tar kurset i nattdykking denne kvelden får du ikke bare utvidet erfaringen din, men du får en morsom opplevelse med på kjøpet!

SSI Night & Limited Visibility Diver
Kurset består av teori som du tar på nettet, teori-workshop og to dykk i sjøen. På kurset lærer du rutiner for planlegging og gjennomføring av nattdykk, par-separasjon, kommunikasjon med lykt og navigering i mørket. Lån av dykkerutstyr er inkludert.

Kurset starter lørdag 4. november 2023 kl 17:00Oslos mest erfarne dykkesenter


ProDykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. Hos oss finner du et godt miljø, gode priser på utstyr og utdanning – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.ProDykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 13–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene. Vi holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag!


ProDykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør, i tillegg til en rekke forskjellige emnekurs som gjør deg til en bedre dykker.

Nye kurs hver uke, hele året


Du finner oss lett med bil og vi har gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.
Prodykk Oslo

Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Facebook: @ProDykkOslo
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand
Åpningstider: Tirsdag 16–21, lør/søn 10–17
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta dykkelappen hos OFDS før jul

    Dykking er en kjempespennende aktivitet, og ingenting er bedre enn å ha et dykkesertifikat i baklommen når du skal på vinterferie. Meld deg på – Oslofjorden Dykkesenter har et kurs på planen før jul.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Er du interessert i dykkehistorie?

    Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS