Knuser kråkeboller for klimaet
Søndag 19. november 2023
De unges klimaengasjement har ikke vært så lavt på fem år. Men slik er det ikkje for Ida Søhol (25) – hun ser at det hun gjør nytter.
 
– Du kan finne Ida på havbunnen utenfor Tromsø, utstyrt med dykkermaske og svømmeføtter. Her nede bruker hun fritiden sin på å knuse kråkeboller, skriver NRK.
 
Ida Søhol valgte Tromsø som studiested på grunn av dykkingen, men hun fant ikke det frodige, yrende livet hun så for seg. Kråkebollene hadde ført til at taren var borte – og det vil hun gjøre noe med.
 

Kråkeboller
 
 
LES OGSÅ
Vil ha med Norge på dugnad
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta dykkelappen hos OFDS før jul

    Dykking er en kjempespennende aktivitet, og ingenting er bedre enn å ha et dykkesertifikat i baklommen når du skal på vinterferie. Meld deg på – Oslofjorden Dykkesenter har et kurs på planen før jul.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis grunnkurs i fridykking

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke? Nå kan du lære de viktigste tingene og få svar på dine spørsmål hos Frivannsliv.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS