Dommer og utøverkurs i apnea
Fredag 1. desember 2023
Norges Dykkeforbund inviterer til dommer og utøverkurs i apnea. Teorien gjøres på Teams og praksisen gjennomføres i Kongsberg lørdag 13. januar klokken 8–21.
 
– Deltagerne må ha CMAS APNEA 2 sertifikat eller tilsvarende for å kunne delta. Påmeldings­frist er 8. desember, skriver NDF.
 
Samme dag arrangeres det også utøverkurs for de som er sertifisert. Hensikten er å øve på hvordan det er å delta i en konkurranse. Les mer på www.ndf.no.
 

Dommer
 
Foto: Norges Dykkeforbund
 
LES OGSÅ
NM og Nordisk i Apnea 2024
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Spennede utdanning: Bli minedykker!

    Minedykkerkommandoen er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre eksplosiver. Du kan søke selv om du ikke har avtjent førstegangstjenesten.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bryggelys øker sikkerheten i havna

    En ny serie bryggelys fra Wee Marine AS skal øke sikkerheten i havneanlegg. Ett års utvikling ligger bak serien, som har fått navnet No1. Lysene er konstruert for å tåle store påkjenninger – og for å redde liv på mørke dager og kvelder.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS