Liveaboard ødelagt i brann
Mandag 4. desember 2023
Indo Siren
 
Foto: Indonesian Navy/Twitter
 
Liveaboarden «Indo Siren» ble totalskadd i en brann. Alle de 20 gjestene og mannskapet på 10 ble evakuert, og det er ikke meldt om personskader.
 
Brannen skal ha startet i 08-tiden morgenen lokal tid 30. november, da båten var i ferd med å dra fra Waigeo Island i Raja Ampat i Indonesia. Dette melder Detik.com.
 
– Vi undersøker hendelsen og samarbeider med myndighetene. Først og fremst er vi glade at alle om bord er i sikkerhet, sier eieren Master Liveaboards i en uttalelse.
 

 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Spennede utdanning: Bli minedykker!

    Minedykkerkommandoen er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre eksplosiver. Du kan søke selv om du ikke har avtjent førstegangstjenesten.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bryggelys øker sikkerheten i havna

    En ny serie bryggelys fra Wee Marine AS skal øke sikkerheten i havneanlegg. Ett års utvikling ligger bak serien, som har fått navnet No1. Lysene er konstruert for å tåle store påkjenninger – og for å redde liv på mørke dager og kvelder.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS