Verdens største korallrev i kaldt vann
Torsdag 7. mars 2024
Utenfor USAs atlanterhavskyst har forskere kartlagt et rev av kaldtvannskoraller som kan være det største i sitt slag. Det enorme revet skjuler trolig også mange uoppdagede dyphavsarter.
 
– Først nylig at de har fått teknologi og midler til å undersøke hva som befinner seg under overflaten av det kalde havet, skriver Illustrert Vitenskap.
 
Siden 1960-tallet har forskerne hatt mistanke om at det skjuler seg en stor og viktig hemmelighet utenfor kysten. Oppdagelsen av det 26.000 km2 korallrevet omtales om sensasjonell.
 

Kaldtvannskoraller
 
Foto: NOAA
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann neste uke!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS