Frykter miljøkatastrofe langs kysten
Tirsdag 12. mars 2024
Russiske skip som ferdes langs Norskekysten er i dårlig stand. Greenpeace frykter at Putins «rustbaljer» kan føre til en miljøkatastrofe på Norges dørstokk.
 
– Det kan gå skikkelig gærent, og Norge er helt uforberedt. Spøkelsesflåten består ofte av eldre og uforsikrede skip, flere av dem er rustholker, sier Frode Pleym i Greenpeace Norge til Børsen.
 
Problemet er spesielt russiske oljetankere. Ifølge Politico frakter over 500 eldre og uforsikrede tankskip russisk råolje og gass til kjøpere rundt om i verden.
 

Russisk tanker
 
Illustrasjonsfoto: Roger W./Flickr (CC BY-SA 2.0)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS