Ny instruktør hos OFDS
Søndag 3. mars 2024
Hallvard Winterseth er ny IANTD Technical Cave and Mine Instructor hos Oslofjorden Dykkersenter, og vil undervise i tospann med instruktørtrener Heidemarie Nordahl.
 
– Hallvard er en av landets mest erfarne grottedykkere og utforskere, og han vil være en stor ressurs i utdanningen av nye grottedykkere, skriver senteret på Facebook.
 
Heidemarie Nordahl forteller at det er stor interesse for grotte- og gruvedykking om dagen, og at det å få opp en ny instruktør er avgjørende for å kunne tilby opplæring til alle interesserte.
 

 
Forsidefoto: Emma Betten
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS