Frimerker skal redde skilpaddene
Søndag 16. juni 2024
I forbindelse med verdens havskilpaddedag den 16. juni har det amerikanske postvesenet lansert en serie frimerker med skilpaddemotiver.
 
– Havskilpadder er majestetiske skapninger som spiller en viktig rolle i marine økosystemer. Når du sender brev til venner og familie med disse frimerkene bidrar du til å gi en påminnelse om at vi alle kan gjøre vårt for å redde dem, sier David Camp fra USPS.
 
Frimerkene har motiver av havlær­skilpadde, bastard­skilpadde, oliven­bastard­skilpadde, karett, glattkarett og suppeskilpadde.
 

Frimerker
 
Foto: © US Postal Service
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Dykkereise: Dusinet fullt i Rødehavet

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dykkereise: Passport to Paradise

    Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS