Gjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.


ARRANGEMENT

MILJØ



Gjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.

  10. september 2019
Project AWARE har til hensikt å engasjere dykkemiljøet til å bli med og gjøre en innsats for havet. I Norge har dykkerne vært kjempegode til det gjennom de siste årene, og mange klubber og dykkesentre arrangerer jevnlige oppryddingsdykk.

Ikke minst har klubbene også vært svært flinke til å fjerne spøkelsesteiner, og hittil i år har det blitt tatt opp over 2 800 tapte teiner, ruser og garn langs kysten.

LES OGSÅ: Kjempeinnsats av dykkeklubbene

Project AWARE samarbeider med PADI og arrangerer AWARE Week for andre gang i år. Tiltaket samler dykkere og dykkesentre over hele verden til en ukes felles innsats for å bedre miljøet og øke fokuset på hvor viktig det er med et sunt havmiljø.



AWARE Week arrangeres fra 14.–22. september, og arrangøren oppfordrer så mange dykkesentre som mulig til å bli med.


Fokuset i år er på å fjerne søppel og skrot fra havbunnen, samt å registrere og rapportere inn funnene. AWARE Week fungerer dermed som et bindeledd mellom dykkemiljøet og befolkningen ellers – vi kan både gjøre en innsats for havet og gjøre andre oppmerksom på problemene.

For egen regning vil vi oppfordre alle som arrangerer et oppryddingsdykk eller liknende til å invitere lokalavisen og andre medier, slik at de kan bidra til å formidle innsatsen man gjør.



I Project AWAREs nettbutikk kan man bestille forskjellige typer markedsføringsmateriell og få gode råd og tips til arrangementet.


Project AWARE oppfordrer så mange dykkesentre og klubber som mulig til å bli med på AWARE Week! Du kan melde deg på arrangementer som er opprettet av andre i nærheten av der du bor, eller du kan starte ditt eget arrangement.

Les mer på Project AWARE Week 2019.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS