Ny reiseserie fra Aqua Lung

Aqua Lung Explorer II er navnet på den nye serien, som omfatter fire praktiske og robuste bager som dekker alle behov når du skal på dykkereise.

PRODUKTNYTTNy reiseserie fra Aqua Lung

Aqua Lung Explorer II er navnet på den nye serien, som omfatter fire praktiske og robuste bager som dekker alle behov når du skal på dykkereise.

  19. september 2019
Når man skal ut på reise er det kjekt å ha hjul på bagasjen, og det er nettopp det Aqua Lung har sørget for med sin nye serie Explorer II, som innholder firge bager – Carry-On, Folder, Roller og Duffle Pack

De tre førstnevnte har hjul og teleskophåndtak, mens Duffel Pack er en hendig ryggsekk med et volum på 46 liter og en vekt på bare én kilo.

Bagene er laget av robust polyester med PVC-overflate, mens alle glidelåser rustbeskyttet. Solide sømmer og forsterkninger sørger for at bagene tåler røff behandling.

Stort volum – men lav vekt

Carry-On kan tas med som håndbagasje og har et volum på 45 liter, mens storebrødrene Folder og Roller har et volum på henholdsvis 154 kg og 123 liter – likevel veier de ikke mer enn 4,5 kilo.

Explorer II Folder kan som navnet antyder brettes sammen når den ikke er i bruk.Den nye ryggsekken i Explorer II serien er praktisk både på flyet og på stranden.


Explorer II serien er gjennomtenkt og gir deg plass til alt dykkerutstyret på en enkel og sikker måte – perfekt enten du skal på lange eller korte turer!

Norsk importør av Aqua Lungs produkter er SafeNor AS i Horten. De leverer utstyr til butikker og dykkesentre over hele Norge, og du finner forhandlerlisten på www.safenor.no/forhandlere.

ANNONSE

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli med på nakensneglesafari

  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.