Ny idrettskonsulent hos Norges Dykkeforbund

Nora Menous-Moland begynte begynte tirsdag i jobben som idrettskonsulent hos Norges Dykkeforbund, og hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

Foto: Christian Anker Kulmus/Facebook

NYHETERNy idrettskonsulent hos Norges Dykkeforbund

Nora Menous-Moland begynte begynte tirsdag i jobben som idrettskonsulent hos Norges Dykkeforbund, og hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

  12. oktober 2019
Den nyansatte idrettskonsulenten kommer fra en stilling i Vertikal Helse, og sier til Dykking at hun gleder seg til å ta fatt på de nye oppgavene i Norges Dykkeforbund.

– Det er mye å lære, men dette er gøy! Som idrettskonsulent skal jeg jobbe med flere ting, blant annet med prosjekter og relasjonsbygging. Det blir en del reising for å være med på arrangementer i klubbene, forteller hun.

Nora vil etter hvert også få hovedansvaret for sosiale medier og kommunikasjonsdelen i forbundet, og hun vil også ha ansvaret for forbundets konkurranser i undervannsrugby, UV-foto, undervannsjakt, fridykking og apnea.Nora Menous-Moland var jurysekretær i NM i UV-foto i Kristiansand nylig. Her sammen med Nuenghatai Eiklid, leder i Stavanger Dykkerklubb. I bakgrunnen Roy Dahl, leder i fotoutvalget i NDF.


Vil ha fokus på jenter og dykking

– Når det gjelder prosjekter brenner jeg spesielt for å fremme kvinner i dykkemiljøet. Jeg ønsker å ha et stort fokus dette og ønsker å jobbe mye med når det er mulighet for det, sier hun.

Nora får sin offisielle ilddåp allerede 15.–17. november når hun reiser til Nordisk juniormesterskap i undervannsrugby som arrangeres i Egersund. Dette er dog en sannhet med modifikasjoner – allerede i august fungerte hun med stort hell som jurysekretær i NM i undervannsfoto.Nora Menous-Moland vil være å finne på jobb hos Norges Dykkeforbund i Idrettens Hus ved Ullevål Stadion i Oslo – når hun ikke er på reisefot. Foto: Caroline Dokken Wendelborg/NIF


Gleder seg til å ta fatt på oppgavene

– Jeg gleder meg til å jobbe for det norske dykkemiljøet, og planlegger å reise på besøk til klubber, arrangementer og konkurranser over hele landet. Har din klubb lyst på besøk, send meg gjerne en invitasjon, sier hun.

Nora har nettopp utdannet seg til GUE Tech 2-dykker på et kurs med Gunnar Midtgaard som instruktør. Kurset ble holdt hos A-Dykk i Kristiansand, og hun fullførte med et dykk til baugen på M/S «Seattle» på rundt 70 meters dyp.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Vi ønsker Nora lykke til i den nye stillingen! Hun oppfordrer alle til å ta kontakt dersom de har noe på hjertet, og hun kan nås på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 98 19 87 72.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

  • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
  • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
  • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
  • FORSKNING: Sjøpølser
  • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
  • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
  • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
  • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
  • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
padding-left: 20px;