GoPro Hero 8 Black har kommet

Med revolusjonerende bildestabilisering, muligheter for å koble til mikrofon, lys og ekstern skjerm, forbedret kvalitet på stillbildene og flere digitale linser er nye GoPro Hero 8 det perfekte julegaveønsket.

GoPro Hero 8 Black har kommet
Foto: GoPro

PRODUKTNYTT

UNDERVANNSFOTOGoPro Hero 8 Black har kommet

Med revolusjonerende bildestabilisering, muligheter for å koble til mikrofon, lys og ekstern skjerm, forbedret kvalitet på stillbildene og flere digitale linser er nye GoPro Hero 8 det perfekte julegaveønsket.

  17. oktober 2019
Mange av nyhetene fra GoPro gir ikke noen direkte fordeler når kameraet skal brukes under vann, men mulighetene til kreativ filming på land blir kraftig forbedret.

Hverken den eksterne skjermen, mikrofonen eller lyset kan brukes under vann. Lyset er riktignok vanntett til 10 meters dyp, men den såkalte Media Pod'en som kreves for å koble det til er ikke vanntett. Go figure.

Selve kameraet er vanntett til 10 meter, så det er gode muligheter for å ha det gøy på grunt vann. Skal du dypere trenger du fortsatt et undervannshus.

Det nye kameraet har også fått et innebygd kamerafeste.

Hvilke fordeler gir Hero 8 for dykkerne?

Det spesielt mulighetene til å velge mellom fire digitale linser, HyperSmooth 2.0 bildestabilisering og forbedret stillbildekvalitet som gjør GoPro Hero 8 Black til et interessant valg for dykkere.Nye GoPro Hero 8 Black er vanntett til 10 meter – skal du dypere trenger du et undervannshus. Foto: GoProFysisk er det nye kameraet er svært likt forgjengeren Hero 7, men det er noen små forskjeller. Likevel kan det hende at Hero 8 kan passe i enkelte undervannshus beregnet på den forrige modellen.

Tiden vil vise om dette er mulig, og om produsentene av undervannshus eventuelt kan produsere et kit for å tilpasse huset til det nye kameraet.

I promovideoen får du en presentasjon av nyhetene:Video: GoPro/YouTube


Tekniske data: GoPro Hero 8 Black gjør opptak i 4K60 1080p240, har 8x Slo-Mo, HyperSmooth 2.0 bildestabilisering, 12 MP stillbilder (også råformat) og er vanntett til 10 meters dyp.

Les mer på www.gopro.com.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS