NDF søker unge kvinner til utviklingsprosjekt

Norges Dykkeforbund starter et utviklingsprosjekt rettet mot unge kvinner. Deltakerne tilbys utdanning opp til trenernivå, opplæring i NDFs idretter og idrettslederkurs.

Foto: Petter Schmedling/Gulen Dykkesenter/Frivannsliv

KLUBBNYTTNDF søker unge kvinner til utviklingsprosjekt

Norges Dykkeforbund starter et utviklingsprosjekt rettet mot unge kvinner. Deltakerne tilbys utdanning opp til trenernivå, opplæring i NDFs idretter og idrettslederkurs.

  7. november 2019
For å delta i prosjektet må man være mellom 18 og 29 år og være medlem av en klubb tilknyttet Norges Dykkeforbund. Ansvarlig for prosjektet er Nora Menous-Moland, som nylig ble ansatt som idrettskonsulent i NDF.

– Er du undervannsrugbyspiller, fridykker eller apparatdykker? Har du lyst til å fremme din idrett i ditt miljø? Meld din interesse, oppfordrer hun på NDFs hjemmesider.

Svarfrist: 17. november 2019

Prosjektet varer i seks måneder, og starter opp straks etter svarfristen. Deltakerne må regne med å bruke noen langhelger til samlinger og kurs, skriver NDF.

Hovedkostnader ved deltagelse i prosjektet blir dekket. Til gjengjeld forplikter man seg til å delta som som trener, tillitsvalgt eller instruktør i sitt lokale miljø etter avsluttet prosjekt.

Det er begrenset med plasser og opplæringne blir i hovedsak gjennomført i Midt-Norge. Har du lyst til å delta eller har spørsmål kan du ta kontakt med Nora Menous-Moland på tlf. 981 98 772 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS