Nytt klubbhus – stor åpningsfest i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb i Haugesund har åpnet sitt nye klubbhus, etter flere måneders arbeid og dugnadsinnsats. Ordførerern i Haugesund foretok den offisielle åpningen av klubbhuset, som ligger sentralt i byen.

Foto: Tor André Johannessen

KLUBBNYTTNytt klubbhus – stor åpningsfest i Haugesund

Slettaa Dykkerklubb i Haugesund har åpnet sitt nye klubbhus, etter flere måneders arbeid og dugnadsinnsats. Ordførerern i Haugesund foretok den offisielle åpningen av klubbhuset, som ligger sentralt i byen.

  1. desember 2019
Det nye klubbhuset ligger sentralt i Smedasundet, rett nord for Haugesund sentrum. Klubbhuset har egen brygge med plass til klubbens båter såvel som besøkende som kommer sjøveien.

Lørdag dykket klubben det første dykket med bår fra egen brygge etter dugnaden lørdag ettermiddag. Det var mange småting som skulle ordnes, men etter intens innsats falt alle brikkene på plass til åpningen.

Se slideshow fra åpningen her:Foto: Slettaa Dykkeklubb/Åge Wee/Tor André Johannessen


Romslig og velutstyrt

Klubbhuset ble åpnet av Haugesunds ordfører Arne-Christian Mohn, og klubben fikk overrakt et bilde av den britiske undervannskunstneren Jason deCaires Taylor.

Styremedlem i Norges Dykkeforbund Tor Inge Lieldand var på plass og overrakte en minneplakett, og Alf Lea Dykk AS overrakte klubben en splitter ny oksygenkoffert i anledning dagen.

Etter snorklipping, feiring med blå dykkekake og behørige festtaler feiret klubbens medlemmer dagen med et juledykk fra egen brygge.Foto: Tor André Johannessen


Vestlandets største dykkeklubb

Slettaa Dykkerklubb har pr. i dag nærmere 350 medlemmer fra hele Haugaland-området, og har blitt en samlende kraft i området. Med høy aktivitet, jevnlige klubbdykk og spennende arrangementer er det ikke rart at dykkerne i området flokker til klubben.

Det nye klubbhuset har alle nødvendige fasiliteter, og vil på sikt få et fylleanlegg for uft og nitrox som vil være åpent 24 timer i døgnet. Bryggeanlegget er levert av Wee Marine AS, og er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Les mer på Facebook og på klubbens hjemmesider, www.slettaadk.no.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS