Spesialpris på Clean Ocean Conference

Dersom du er medlem i en dykkeklubb får du spesialpris på Clean Ocean Conference i Haugesund. Slettaa Dykkerklubb har også satt opp et ekstra program for dykkere på fredag.


KONFERANSE

MILJØSpesialpris på Clean Ocean Conference

Dersom du er medlem i en dykkeklubb får du spesialpris på Clean Ocean Conference i Haugesund. Slettaa Dykkerklubb har også satt opp et ekstra program for dykkere på fredag.

  3. februar 2020
Ordinær pris for deltakelse på Clean Ocean Conference i Haugesund fra 7.–8. februar er 1.500 kroner. Nå inviterer Slettaa Dykkerklubb de som er medlem i en klubb til å bli med for bare 500 kroner.

Fredag 6. februar er det satt opp ekstra program i forbindelse med miljøkonferansen. Klokken 12 arrangeres det dykketur fra det nye klubbhuset i Smedasundet, og lørdag og søndag holdes to svært interessante foredrag:

Lørdag kl 16.30: Pressemeldinger og sponsorarbeid

Hvordan klarer man å være synlig i nyhetsbildet og hva er viktig i arbeidet med å skaffe sponsorer til ryddeaksjoner og andre arrangementer? PR- og kommunikajsonsrådgiver Frederik Finnes i FGF Media vil vise hvordan man skriver en god pressemelding – og hvordan man får pressen til å bruke den.

Søndag kl 10.00: Arbeidsmiljøloven kapittel 26

Hva er nytt i de nye reglene for sikkerhet og helse ved arbeid under vann, og hvilke konsekvenser har dette ved gjennomføring av dykkerkurs? Arbeidstilsynet har endret forskriften om utførelse av arbeid under vann gjeldende fra 1. januar 2020. Etter en presentasjonen blir det åpnet for spørsmål og debatt.

Kontaktperson: Lars Einar Hollund, tlf. 918 40 980 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS