Oppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt

Fue.no melder at hovedlykten fra DiveXtra nå lyser enda kraftigere, etter at produsenten har oppgradert fra 1 200 til 1 800 lumen. DiveXtra HP-1800 dekker alle dine behov.

Foto: Jon Ottar Runde

PRODUKTNYTTOppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt

Fue.no melder at hovedlykten fra DiveXtra nå lyser enda kraftigere, etter at produsenten har oppgradert fra 1 200 til 1 800 lumen. DiveXtra HP-1800 dekker alle dine behov.

Annonsørinnhold fra Fue.no
– Det finnes lykter med mer lumen, men vi mener at brenntiden er vel så viktig. Denne kraftpakken lyser i opptil 6 timer, og nå er den på salg i nettbutikken, forteller Mikkel Stokke hos Fue.no.

DiveXtra HP-1800 har en smal stråle på 10 grader og litt strølys, slik at man både kan lyse langt fremover og kommunisere effektivt, samtidig som strølyset gir mulighet til å se noe på siden av lysstrålen.En skikkelig hovedlykt er et must for tekniske dykkere, ikke minst i grotter. Foto: Mikkel Stokke


Lang batteritid, kort ladetid

Lykten er vanntett til 145 meters dyp, og er utstyrt med magnetbryter. Den største av de to kannisterne gir en brenntid på 6 timer med en ladetid på 4 timer.

Den håndholdte utgaven uten kannister har ca. 3 timers brenntid – og begge lyser betydelig lenger på lavere styrke.

Fue.no har flere forskjellige lykter fra DiveXtra i sortimentet, inkludert et par hendige backuplykter og videolys. Hovedlyktene leveres med kannister og lyktehode med Goodman-handle.


Forøvrig har Fue.no lykter og tilbehør fra Halcyon, Heser og Agir i sortimentet, samt batteripakker fra Santi og Ammonite – i tillegg til alt annet man trenger av utstyr.

Normale åpningstider

På grunn av koronaviruset hadde Fue.no redusere åpningstider i en periode, men nå er butikken i Pilestredet 75 C i Oslo åpent som vanlig fra 12i18 fra mandag til fredag og fra 9–15 på lørdager.

– Nettbestillinger og verksted går som normalt, og kundene kan kontakte oss på telefon 4101 2222, på e-post eller via Facebook hvis de har spørsmål, sier Stokke.
Kontakt Fue.no:
Hjemmeside: www.fue.no
Telefon: 4101 2222
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Pilestredet 75 C, inng. 40, 0354 Oslo

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS