Advanced Open Water-pakke hos ProDykk

Med vår Advanced-pakke får du to kurs i ett! Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er slett ikke så «avansert» som man kan tro ut fra navnet.

DYKKEKURSAdvanced Open Water-pakke hos ProDykk

Med vår Advanced-pakke får du to kurs i ett! Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er slett ikke så «avansert» som man kan tro ut fra navnet.

Annonsørinnhold fra ProDykk Oslo
Kurset er utformet slik at du kan ta det umiddelbart etter grunnkurset, og det vil hjelpe deg å øke selvtilliten og gjøre deg mer komfortabel i vannet sammen med våre erfarne instruktører.

Dette er en utmerket måte å fortsette å lære dykking, og her legger du grunnlaget som åpner dørene til nesten alle emnekursene vi kan tilby. Det gir deg også muligheten til å delta på turer som stiller litt høyere krav.

Kurset starter 6. juni kl 10:30 og varer til 7. juni kl 16:00


Advanced Open Water-pakken inkluderer fem emnedykk med tre forskjellige temaer, og når du er ferdig får du sertifikatene Deep Diving og Perfect Buoyancy. Hvis forholdene tillater det tilbyr vi også nattdykk på kurset.

Pakketilbud kun kr 2 990,-

Kursene i Advanced Open Water-pakken krever at du har SSI Open Water Diver eller tilsvarende sertifisering. Aldersgrense er 15 år, og det kreves egen SMB.

Meld deg på nå! Vi sender deg en link til kursmateriellet på nett, slik at du kan gjøre unna teorien før kursstart. Velkommen til et lærerikt, spennende og morsomt kurs!NB! Tar du Nitrox-kurset sammen med Advanced Open Water-pakken får du dette til kun kr 1 000,-.


Bli kjent med Oslos mest erfarne dykkesenter

ProDykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. Hos oss finner du et godt miljø, gode priser på utstyr og utdanning – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.ProDykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 13–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene. Vi holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag!ProDykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør, i tillegg til en rekke forskjellige emnekurs som gjør deg til en bedre dykker. Nye kurs starter hver uke, hele året.

Du finner oss lett med bil og vi har gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.


Kontakt ProDykk Oslo:
Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Svestadveien 27, Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS