DYKKERUTSTYR

KURSDette kurset kan redde dykket ditt

Har du opplevd å få ødelagt dykk på grunn av utstyrsproblemer? Litt kunnskap og noen få reservedeler kan redde dagen – bli med når Oslofjorden Dykkersenter holder kurs i vedlikehold og småreparasjoner.

Dette kurset kan redde dykket ditt

Har du opplevd å få ødelagt dykk på grunn av utstyrsproblemer? Litt kunnskap og noen få reservedeler kan redde dagen – bli med når Oslofjorden Dykkersenter holder kurs i vedlikehold og småreparasjoner.

Annonsørinnhold fra Oslofjorden Dykkersenter
Kurset holdes i samarbeid med et av Norges ledende serviceverksteder for dykkerutstyr, Gass og Pusteservice AS. Her lærer du å ta bedre vare på dykkerutstyret ditt, samt å foreta mindre reparasjoner selv.

Du vil også lære mer om feilsøking – og ikke minst hvilke reparasjoner du skal overlate til serviceteknikere. Dette er et svært nyttig kurs for alle dykkere, og helt nødvendig for dykkerledere og instruktører.

Utstyrskurset holdes 27.–28. mai 2020

Kursledere er daglig leder i Gass og Pusteservice AS, Øyvind Knutsen, og Heidemarie Nordahl fra Oslofjorden Dykkersenter.

Til sammen har de to 55 års dykkererfaring og vet det meste om dykkerutstyr.

Øyvind har jobbet med service på dykkerutstyr til fritidsdykkere og yrkesdykkere de siste 20 årene, mens Heidemarie har lang erfaring med å holde kurs og har tips til hvordan man kan «løse et problem i felt».

Kurset koster kr 2 490,- og dette inkluderer et lite «save-a-dive-kit»
På kurset lærer du hva et «save-a-dive-kit» bør inneholde, og hvordan litt grunnleggende kunnskap kan redde dykket ditt.Kurset holdes i Oslofjorden Dykkersenters avdeling i Drøbak, hvor de er samlokaliserte med Gass og Pusteservice AS og har et stort serviceverksted til disposisjon. Kurset leder frem til PADI Equipment Specialist.For å delta må man ha PADI Open Water Diver eller tilsvarende, og bindende påmelding kan gjøres på Facebook eller i butikken på Vollen i Asker eller i Drøbak. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt!


Kontakt Oslofjorden Dykkersenter:
Hjemmeside: www.ofds.no
Telefon: 678 01 212
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Vollen Marina, Slemmestadveien 416, 1390 Vollen
Butikk: Dyrløkkeveien 27, 1440 Drøbak

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS