Melissa Granli valgt til ny leder i Spearos

Spearos Oslofjord avholdt i går kveld sitt årsmøte, og på agendaen stod blant annet valg av nytt styre. Da voteringen var over var det klart at klubben hadde fått sin første kvinnelige leder.

Melissa Granli valgt til ny leder i Spearos
Foto: Privat/Aleksander Nordahl

FRIDYKKING

ÅRSMØTEMelissa Granli valgt til ny leder i Spearos

Spearos Oslofjord avholdt i går kveld sitt årsmøte, og på agendaen stod blant annet valg av nytt styre. Da voteringen var over var det klart at klubben hadde fått sin første kvinnelige leder.

  26. mai 2020
Årsmøtet ble holdt i Idrettens Hus i Oslo 25. mai klokken 18, og ved siden av fysisk oppmøte var det også mulig å delta digitalt via Zoom. Gjeldende smittevernregler utarbeidet av idrettsforbundet ble fulgt på møtet.

Valgkomiteen hadde innstilt Isabelle Nilsen, Kirsti Hind Fagerlund, Melissa Granli, Håkon Selvig Bratland, Pelle Rohdin og Paul Cuypers som nye styremedlemmer, og dette ble vedtatt av årsmøtet.

– Det er utrolig spennende å bli valgt som første kvinnelige leder i Spearos, som har så mange flinke ledere og dykkere. Jeg ser frem til å samarbeide med alle våre medlemmer, og det er veldig kult at jeg får være med og utvikle klubben videre, sier Granli til Dykking.

Styremedlemmene Dmitrij Østheim, Eva Rønningen og Kjartan Lang-Holmen stod ikke på valg og blir dermed sittende i styret – sistnevnte som nestleder.

Melissa Granli

Foto: Facebook


Er med i Kule jenter i NDF

Melissa Granli ble også nylig valgt ut til å være med på Norges Dykkeforbunds jentesatsing «Kule jenter i NDF», der et av målene er å få inn flere jenter som tillitsvalgte i klubbene.

– Det er fin gjeng på 12 unge damer som vil bidra til å utvikle sine klubber både som trenere og tillitsvalgte, og bli gode ambassadører og forbilder for klubbdykkingen i Norge, sa prosjektleder Nora Menous-Moland til Ndf.no da prosjektet ble sparket i gang i slutten av november.

En klubb for de som liker seg i vannet

Spearos Oslofjord ble etablert høsten 2016, med en visjon om å danne et miljø som skal øke interessen for sjøen gjennom snorkling og fridykking.

– Vi har som mål å stimulere til aktivitet, spre glede, fremme kunnskap om havet og bidra til et sunt og godt felleskap for alle som er interessert i det flytende element, heter det på klubbens hjemmesider.

Spearos holder til i eget lokale på Bekkelagstunet like utenfor Oslo sentrum, og har flere sertifiserte og kunnskapsrike instruktører som holder kurs innen alt fra fridykking til marinbiologi.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS