Her er fem kupp du kan gjøre i helgen

Alle vil gjerne gjøre et godt kjøp, men det er ikke alltid man har tid til å sjekke alle nettbutikkene. Vi har tatt en runde på nettet og funnet fem gode tilbud for dykkere.

Her er fem kupp du kan gjøre i helgen
Foto: Pxhere.com

SHOPPINGTIPSHer er fem kupp du kan gjøre i helgen

Alle vil gjerne gjøre et godt kjøp, men det er ikke alltid man har tid til å sjekke alle nettbutikkene. Vi har tatt en runde på nettet og funnet fem gode tilbud for dykkere.

  26. juni 2020
Hvis du er på utkikk etter en ny tørrdrakt, et dobbeltsett eller en hovedlykt finner du noen gode tips i denne saken. Vi oppfordrer til å støtte den norske dykkebransjen!

1. Dobbeltsett i stål

Dobbeltsett
Et dobbeltsett sitter bedre på ryggen og gir deg bedre sikkerhet med to separate kraner og pusteventiler. Dobbelt 2x7 liter 230 bars ECS flaskesett av stål med ISO-kran og spennbånd av stål. Spar 2 419 kroner.

Her finner du flaskesettet

2. Halcyon Flare håndholdt dykkelykt

Halcyon Flare
Kraftig hovedlykt lykt på 11 500 lux med 2,5 timers brenntid og sammenleggbart håndtak. Lykten er effektiv til å kommunisere med og trenger godt gjennom vannet. Vekt 1,1 kilo, vanntett til 100 meter. Spar 2 600 kroner.

Her finner du lykten

3. BARE X-Mission Evolution

BARE X-Mission Evolution
BARE X-Mission Evolution er perfekt for teknisk dykking. Drakten er laget av slitesterkt og fleksibel trilaminat, og har glidelås foran og lommer på begge lår. Her er drakten satt ned med 2 595 kroner.

Her finner du tørrdrakten

4. Oceanic Shadow + Arid

Oceanic Shadow + AridSkal du snorkle i sommer trenger du en god maske og en skikkelig snorkel! Oceanic Shadow finnes i tre farger, og snorkelen Arid skal etter sigende være tørr som en ørken. Her sparer du 10%.

Her finner du maske og snorkel

5. Suunto SK-8 kompass

Suunto SK-8
Et kompass hører med på armen når man dykker. Suunto SK-8 har +/- 18º tiltpotensiale, selvlysende gradeskive og sidevindu for enklere avlesning. Inkludert rem. Her sparer du 10%.

Her finner du kompasset


Om innholdet

Utvaget av produkter er tilfeldig, og vi har ikke sjekket alle nettbutikkene i landet for å se om det finnes bedre tilbud. Produktet kunne bestilles da vi lagde saken.

Denne saken er uavhengig skrevet av Dykking. Lenkene kan føre til aktører som er våre annonsører, men vi får ingen betaling for lenkene eller eventuelle salg.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS