Dykk med ProDykk på tirsdager
Har du lyst til å dykke litt oftere, men mangler buddy? Eller har du akkurat tatt kurs og vil komme i gang med dykkingen? ProDykk på Nesodden arrangerer dykking hver tirsdag.
Dykk med ProDykk på tirsdager
Kaffe, is og en hyggelig prat hører med når man dykker hos ProDykk på Svestad Brygge.
DYKKESENTER

Dykk med ProDykk på tirsdager
Har du lyst til å dykke litt oftere, men mangler buddy? Eller har du akkurat tatt kurs og vil komme i gang med dykkingen? ProDykk på Nesodden arrangerer dykking hver tirsdag.
  Informasjon fra ProDykk Oslo
– På tirsdagskveldene er det åpent hus for de som har lyst til å komme seg i vannet. Det er bare å møte opp, man trenger ikke å melde seg på i forkant, forteller daglig leder hos ProDykk Oslo, Gøril Thomassen.

Dykkene gjør man selvstendig ved Svestad brygge sammen med en buddy man har avtalt med på forhånd, eller noen man møter på dykkesenteret.

Bli med på et dykk utenfor brygga:


– Vi kan ikke love at du finner en buddy, så det beste er å komme sammen med den du skal dykke med. Men det er sjelden noen drar herfra med uforrettet sak, sier Thomassen.

Utenfor Svestad brygge er det flere fine dykkemuligheter. Det ligger flere spennende vrak på varierende dybder, og det yrer av marint liv. På denne tiden av året er det masse nakensnegler å se, og sikten er god.

Smørsnegl

Smørsnegl er bland nakensneglene som er vanlige på Svestad. Foto: Christian Skauge


– Stikk innom, treff nye venner og bli kjent med hyggelige folk i et utrolig trivelig miljø. Det er flere steder å gå uti, og man kan bruke kursplassen som er tilrettelagt med trapp og plattform på fem meters dyp, sier Thomassen.

Oslos mest erfarne dykkesenter


ProDykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. Hos oss finner du et godt miljø, gode priser på utstyr og utdanning – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.ProDykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 16–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene, og holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag.


ProDykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør, i tillegg til forskjellige emnekurs som gjør deg til en bedre dykker.

Nye kurs starter hver uke, hele året!


Du finner oss lett med bil og vi har gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.
Prodykk Oslo

Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Facebook: @ProDykkOslo
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand
Åpningstider: Tirsdag 16–21, lør/søn 10–17
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


 

Annonsørinnhold:

  • Kurs i fridykking på engelsk

    Frivannsliv retter seg mot stadig nye kundegrupper, og nå holder de fridykkerkurs i Oslo på engelsk – til glede for de som ikke er så stødige i norsk.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis grunnkurs i fridykking

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke og vil lære mer? Nå får du gratis grunnkurs på nett hos Frivannsliv!
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS