Faste tirsdagdykk på ProDykk på Nesodden

Har du lyst til å dykke litt oftere, men mangler buddy? Eller har du akkurat tatt kurs og vil komme i gang med dykkingen? ProDykk arrangerer faste dykk hver tirsdag.

Faste tirsdagdykk på ProDykk på Nesodden
Kaffe, is og en hyggelig prat hører med når man dykker hos ProDykk på Svestad Brygge.

AKTIVITETERFaste tirsdagdykk på ProDykk på Nesodden

Har du lyst til å dykke litt oftere, men mangler buddy? Eller har du akkurat tatt kurs og vil komme i gang med dykkingen? ProDykk arrangerer faste dykk hver tirsdag.

Annonsørinnhold fra ProDykk Oslo
– På tirsdagskveldene er det åpent hus for de som har lyst til å komme seg i vannet. Det er bare å møte opp, man trenger ikke å melde seg på i forkant, forteller daglig leder hos ProDykk Oslo, Gøril Thomassen.

Dykkene gjør man selvstendig ved Svestad brygge sammen med en buddy man har avtalt med på forhånd, eller noen man møter på dykkesenteret.

– Vi kan ikke love at du finner en buddy, så det beste er å komme sammen med den du skal dykke med. Men det er sjelden noen drar herfra med uforrettet sak, sier Thomassen.

Bli med på et dykk utenfor brygga:Video: ProDykk Oslo/YouTube


Flere dykkemuligheter

Utenfor Svestad brygge er det flere fine dykkemuligheter. Det ligger flere spennende vrak på varierende dybder, og det yrer av marint liv. På denne tiden av året er det masse fisk å se.

– Stikk innom, treff nye venner og bli kjent med hyggelige folk i et utrolig trivelig miljø. Det er flere steder å gå uti, og hvis det ikke holdes kurs kan man kan bruke kursplassen som er tilrettelagt med trapp og plattform på fem meters dyp, sier Thomassen.

Oslos mest erfarne dykkesenter

ProDykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. De har et godt miljø, gode priser på utstyr og dykkekurs – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.ProDykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 16–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene. Senteret holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag.


Slik finner du veien:


Det er enkelt å finne veien og det er gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.

ProDykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør samt en rekke forskjellige spennende emnekurs. Nye kurs starter hver uke, hele året.


Kontakt ProDykk Oslo:
Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Svestadveien 27, Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand
Åpningstider: Tirsdag 16–21, lør/søn 10–17

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS