Bli med på Raet Dykketreff i Arendal

Arendal Undervannsklubb inviterer dykkere fra hele landet til å komme på besøk og dykke i Raet Nasjonalpark fra 10.–13. september 2020. Treffet byr også på to interessante foredrag.

Bli med på Raet Dykketreff i Arendal
Foto: Geir Eliassen

KLUBBNYTT

ARRANGEMENTBli med på Raet Dykketreff i Arendal

Arendal Undervannsklubb inviterer dykkere fra hele landet til å komme på besøk og dykke i Raet Nasjonalpark fra 10.–13. september 2020. Treffet byr også på to interessante foredrag.

  4. september 2020
Arrangørklubben lover flott dykking utenfor Agderkysten. Det står både natur- og vrakdykking på menyen, og blant vrakene som kan besøkes er M/S Ofotfjord, D/S Cambodia og D/S Sterling.

De som vil være med kan bestille direkte hos Arendal Undervannsklubb, som også ordner med overnatting på Krøgeneslåven. Treffprisen er kr 3.400,- og dette inkluderer overnatting, mat, båtturer, luft og nitrox.

Raet Dykketreff 10.–13. septemberVideo: Geir Eliassen/Vimeo


Spennende foredrag

Fredag 11. september kommer Erling Svensen på besøk, og han kan sikkert fortelle mer om den nye utgaven av boka «Dyreliv i havet» som straks leveres til trykking.

Lørdag 12. september holder Jenny Gulbrandsen fra Raet nasjonalpark foredrag sammen med Tord Aslaksen fra Green-Bay, som jobber med å rydde havbunnen i nasjonalparken.

Det serveres pizza og brus på foredragene, som også er åpne for dem som ikke deltar på dykketreffet. Prisen er da kr 100,-. Er du med på Raet Dykketreff er foredragene inkludert.

D/S Cambodia

D/S Cambodia er et av vrakene som står på menyen neste helg. Foto: Geir Eliassen


Spennende nasjonalparkdykking

Raet nasjonalpark har sitt navn etter endemorenen fra siste istid, som ligger i havet utenfor Aust-Agder. Hvis du har lyst til å oppleve dykking på dette spesielle stedet er det bare å melde seg på!

På programmet står det to dykk på fredag og lørdag. Du finner mer informasjon om treffet, priser og betalingsdetaljer på Facebook eller på hjemmesidene til www.arendaluvk.no.

Du kan bestille plass på tlf. 455 14 058 (Geir Eliassen), 476 68 335 (Anita Røed Eliassen) eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS