Webinar: Pusting av oksygen etter dykking

Norsk Baromedisinsk Forening inviterer til gratis webinar om oksygenpusting etter dykking med den internasjonalt anerkjente eksperten Mikael Gennser fra Sverige.

Webinar: Pusting av oksygen etter dykking
Foto: Norsk Baromedisinsk Forening

DYKKEMEDISINWebinar: Pusting av oksygen etter dykking

Norsk Baromedisinsk Forening inviterer til gratis webinar om oksygenpusting etter dykking med den internasjonalt anerkjente eksperten Mikael Gennser fra Sverige.

  9. september 2020
Mikael Gennser er seniorforsker ved Kungliga Tekniska Kögskolan (KTH) og er ansvarlig for alle prosjekter knyttet opp mot navalmedisin og dekompresjonsfysiologi, skriver Norsk Baromedisinsk Forening på Facebook.

Han har i flere år arbeidet tett med den svenske marinen ved Sjöstridsskolan i Karlskrona, og har publisert en rekke vitenskapelige artikler og rapporter om dykking, ubåtmedisin og fysiologiske reaksjoner i ekstreme miljø.

Webinar 14. september kl. 19:00

På webinaret som holdes på Zoom vil Gennser fortelle om undersøkelser gjort ved bruk av oksygen etter dekompresjon fra luftdykking etter de svenske dykketabellene.

Temaet er aktuelt ikke bare for luftdykking i Sverige, men vil også være aktuelt for både «vanlig» dykking og techdykking. Sett av tid, finn fram headsettet og koble deg på – dette blir spennende og lærerikt!

Klikk her for å delta på webinaret

Norsk Baromedisinsk Forening er en forening for de som er interessert i dykkemedisin, dykkefysiologi og andre menneskelige faktorer i tilknytning til dykking. Alle som vil kan bli medlem i foreningen.

På møtene tas det opp temaer innen yrkesdykking, militær dykking, vitenskapelig dykking, redningsdykking, hyperbar behandling, dykkemedisin, sportsdykking, teknisk dykking, utdanning, dykkerulykker og forskning.

Les mer på www.baromedisin.no og følg foreningen på Facebook.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Siste sjanse i dag – spar opptil 50%!

  Også denne uken er det mye å spare hos One Ocean Dive Resort i Kristiansand: Nå får du 7.000 kroner i avslag på en neopren tørrdrakt og 2.000 på en Aqua Lung jakkevest!

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Rediger bildene dine som en proff

  Tobias Friedrich er uten tvil en av de beste undervannsfotografene i verden. Ved hjelp av hans forhåndsinnstillinger for Lightroom blir bildene dine bedre på få minutter.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS