Så mange har meldt seg på Diversnight
Slik så det ut da den polske dykkeklubben Klub Pletwonurków Pletwal i Gizycko var i vannet i 2017. Foto: Adam Sobanski/Diversnight

DIVERSNIGHTSå mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

Så mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

  7. oktober 2020
Det er mange eksotiske steder på deltakerlisten i Diversnight i år. Det skal dykkes nattdykk i Australia, Japan, Egypt, Sør-Afrika, på Curcaçao og Thailand – og kanskje mest eksotisk av alle, på Vanuatu i Stillehavet.

I tillegg er det registrert en rekke dykkesteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Polen, Estland, Romania, Belgia og Sveits. Du finner hele oversikten på www.diversnight.com/site.

Registrer ditt arrangement!

Vi oppfordrer spesielt dykkesentrene til å invitere på kake og nattdykk lørdag den 7. november – det er en flott måte å samle gamle og nye kunder på!

Hvis man kontakter lokalavisen pleier de å synes dette er spennende, så det er gode muligheter for å få litt omtale om senteret også.


Kake og kosedykk

Til nå har Oslofjorden Dykkersenter i Asker, ProDykk på Svestad, Nemo i Bergen, Pro Divers Norge på Sotra, Maskin- og Dykkerservice i Grimstad og Bare Dykk på Inderøy registrert sine arrangementer, og vi håper det blir flere dykkesentre på listen i løpet av de neste ukene.

Likeledes håper vi at flere av landets nærmere 200 dykkeklubber oppretter et arrangement. Det er en hyggelig og sosial måte å treffes på, så lenge alle vasker hender og holder avstand på grunn av korona.

Diversnight kake

Kake hører med på Diversnight! Denne kunstferdige lekkerbiskenen er signert ingen ringere enn Diversnight-grunnlegger Tone Svee Dahl.


Bli med på Diversnight du også!

I fjor var det 1 785 dykkere i vannet på til sammen 147 dykkesteder i 19 land. Det er et lite stykke igjen med tanke på antall dykkesteder så langt i år, men det pleier alltid å komme en del flere den siste måneden.

Toppåret for Diversnight var i 2009, da hele 2 749 dykkere var i vannet på 218 steder i 20 forskjellige land. Det viktigste er ikke om det blir ny rekord, men at alle har det hyggelig og dykker sikkert. Vel møtt!


Dykkerulykken i Vadsø:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Florida: Perfekt for dykking og snorkling

  Florida Keys er en 190 kilometer lang kjede av spennende øyer som strekker seg sørover fra tuppen av Florida, helt til Key West. Området byr på flott dykking med vrak og vakre korallrev.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS