Så mange har meldt seg på Diversnight
Slik så det ut da den polske dykkeklubben Klub Pletwonurków Pletwal i Gizycko var i vannet i 2017. Foto: Adam Sobanski/Diversnight

DIVERSNIGHTSå mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

Så mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

  7. oktober 2020
Det er mange eksotiske steder på deltakerlisten i Diversnight i år. Det skal dykkes nattdykk i Australia, Japan, Egypt, Sør-Afrika, på Curcaçao og Thailand – og kanskje mest eksotisk av alle, på Vanuatu i Stillehavet.

I tillegg er det registrert en rekke dykkesteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Polen, Estland, Romania, Belgia og Sveits. Du finner hele oversikten på www.diversnight.com/site.

Registrer ditt arrangement!

Vi oppfordrer spesielt dykkesentrene til å invitere på kake og nattdykk lørdag den 7. november – det er en flott måte å samle gamle og nye kunder på!

Hvis man kontakter lokalavisen pleier de å synes dette er spennende, så det er gode muligheter for å få litt omtale om senteret også.


Kake og kosedykk

Til nå har Oslofjorden Dykkersenter i Asker, ProDykk på Svestad, Nemo i Bergen, Pro Divers Norge på Sotra, Maskin- og Dykkerservice i Grimstad og Bare Dykk på Inderøy registrert sine arrangementer, og vi håper det blir flere dykkesentre på listen i løpet av de neste ukene.

Likeledes håper vi at flere av landets nærmere 200 dykkeklubber oppretter et arrangement. Det er en hyggelig og sosial måte å treffes på, så lenge alle vasker hender og holder avstand på grunn av korona.

Diversnight kake

Kake hører med på Diversnight! Denne kunstferdige lekkerbiskenen er signert ingen ringere enn Diversnight-grunnlegger Tone Svee Dahl.


Bli med på Diversnight du også!

I fjor var det 1 785 dykkere i vannet på til sammen 147 dykkesteder i 19 land. Det er et lite stykke igjen med tanke på antall dykkesteder så langt i år, men det pleier alltid å komme en del flere den siste måneden.

Toppåret for Diversnight var i 2009, da hele 2 749 dykkere var i vannet på 218 steder i 20 forskjellige land. Det viktigste er ikke om det blir ny rekord, men at alle har det hyggelig og dykker sikkert. Vel møtt!


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS