Kampanje på Rofos tørrdrakter

Er du på utkikk etter en ny drakt? Hos ProDykk sparer du 10% på alle drakter fra Rofos frem til nyttår, og får målsøm inkludert i prisen.

Kampanje på Rofos tørrdrakter

SHOPPINGTIPSKampanje på Rofos tørrdrakter

Er du på utkikk etter en ny drakt? Hos ProDykk sparer du 10% på alle drakter fra Rofos frem til nyttår, og får målsøm inkludert i prisen.

Annonsørinnhold fra ProDykk Oslo
I sortimentet finner du fire forskjellige modeller å velge mellom, og alle leveres med lommer på begge lår, glidelås foran, teleskoptorso, skrittstropp og lavprofil innventil.

Rofos syr drakter i hele 122 størrelseskombinasjoner for menn og 49 for kvinner, og i praksis blir det dermed som å bestille en målsydd drakt som passer perfekt.

Mange valgmuligheter

Draktene kan tilpasses individuelt på en rekke måter, ikke bare i selve størrelsen. Blant annet kan du velge mellom glidelås av metall eller en YKK Aquaseal i plast, og forskjellige typer hetter (inkludert i prisen).

Alle modellene er klargjort for P-valve med en egen forsterkning – og du kan naturligvis bestille drakten med ventilen montert!

ROFOS RS450 K

Draktene kan også leveres med forskjellige farger på skuldrene.

Hvis du er på utkikk etter en drakt som er lett, robust og fleksibel og som passer både for sportsdykkere og tekniske dykkere trenger du ikke lete lenger! Rofos har også en egen modell spesielt beregnet på grottedykking.

– Bare ta kontakt på telefon eller e-post så avtaler vi tid for å ta mål, sier daglig leder Gøril Thomassen.


Bli kjent med Oslos mest erfarne dykkesenter

ProDykk Oslo er et av de mest aktive dykkesentrene i Indre Oslofjord, og har holdt på siden 1998. Hos oss finner du et godt miljø, gode priser på utstyr og utdanning – og ikke minst flott vrakdykking rett utenfor brygga.ProDykk Oslo arrangerer faste tirsdagsdykk fra klokken 13–21. Svestad brygge er også et populært møtested i helgene. Vi holder åpent fra 10–17 både lørdag og søndag!ProDykk Oslo utdanner etter Scuba Schools International sine standarder, og tilbyr kurs fra gunnkurs til instruktør, i tillegg til en rekke forskjellige emnekurs som gjør deg til en bedre dykker. Nye kurs starter hver uke, hele året.

Du finner oss lett med bil og vi har gratis parkering rett utenfor butikken. Reiser du kollektivt kan du ta ferge 601 til Nesoddtangen fra Aker Brygge, og buss 575 Fagerstrand til Svestadveien.


Kontakt ProDykk Oslo:
Hjemmeside: www.prodykkoslo.no
Telefon: 66 96 01 04
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Svestadveien 27, Svestad Brygge, 1458 Fjellstrand

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er en perfekt gave i disse dager.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS