Anbefalinger til vinterdykking
Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Anbefalinger til vinterdykking
Foto: Mikkel Stokke/Fue.no
SHOPPINGTIPS

Anbefalinger til vinterdykking
Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
  Annonsørinnhold fra Fue.no
Det er både mørkt og kaldt på denne tiden av året, så man må ha tett drakt, varmt undertøy, gode klær på land og ikke minst en skikkelig lykt for å få glede av dykkingen.

– Særlig gjelder dette på lengre vrak- eller grottedykk. Det er herlig å dykke når sikten er god, men ikke hvis man er kald eller våt, sier Mikkel Stokke hos Fue.no.

Det er heller ingen spøk å fotografere nakensnegler på grunna, der vannet er på sitt kaldeste på denne tiden av året.

Utstyr

Skikkelig utstyr er ekstra viktig om vinteren. Foto: Fue.no


For å hjelpe kundene med å velge riktig utstyr for å få mest mulig ut av vinterdykkingen har Fue.no samlet noen gode anbefalinger som er spesielt godt egnet for denne årstiden.

Her finner man både varme hetter, frostsikrede ventilsett og ikke minst en elektrisk varmevest fra Santi som holder deg varm på hele dykket.



– Varmevesten har vært utrolig populær, og den fungerer svært godt. Det er som natt og dag å dykke med denne, og gir muligheter til lengre dykk uten at man trenger være redd for å fryse, sier Stokke.

LES OGSÅ
Oppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt


På grunn av de strenge koronatiltakene må Fue.no holde butikken stengt, men nettbutikken er naturligvis åpen. Fue.no har prisløfte og tilbyr gratis frakt på alle varer unntatt bly og Sofnolime.

Det er også mulig å bestille med «klikk og hent», slik at du kan få tak i det du trenger uten å måtte vente på Posten. Trenger du å fylle flaskene kan dette gjøres hvis du avtaler på telefon på forhånd.


Kontakt Fue.no:
Hjemmeside: www.fue.no
Facebook: @fjordsunderwaterexplorers
Telefon: 4101 2222
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Pilestredet 75 C, inng. 40, 0354 Oslo


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

    Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS