5 produkter du trenger til våren
På tross av strenge koronatiltak som fører til at flere dykkebutikker må holde stengt er nettbutikkene åpne. Sjekk ukens shoppingstips – kanskje du finner akkurat det du trenger!
5 produkter du trenger til våren
SHOPPINGTIPS

5 produkter du trenger til våren
På tross av strenge koronatiltak som fører til at flere dykkebutikker må holde stengt er nettbutikkene åpne. Sjekk ukens shoppingstips – kanskje du finner akkurat det du trenger!
  23. mars 2021
Denne uken har vi valgt ut produkter fra dykkebutikker som må holde stengt på grunn av koronatiltakene. Det er ekstra viktig at alle støtter sitt lokale dykkesenter i denne vanskelige perioden.

1. Santi BZ200 el-vest system

Santi BZ200

Santi BZ200 er et komplett system for el-varme inkludert batterikanister, draktgjennomføring og varmevest. Systemet gir deg opptil 5 timer varme avhengig av hvilken batteripakke du velger.

Santi BZ200 hos Fue.no

2. Shearwater Perdix dykkecomputer

Shearwater Perdix

Shearwater Perix er avansert, men enkel i bruk og gir deg alle funksjoner du trenger til enhver type dykking – inkludert til rebreather. Stort lettlest display, AA batteri og to knapper som styrer menyene.

Shearwater Perdix hos Prodykk.no

3. Scubapro A700 Black Tech

Scubapro A700 Black Tech
Scubapro leverer ventiler med høy ytelse, driftssikkerhet og lekker design. A700 er av metall som har svært lavt frysepotensiale, er kompakt og reisevennlig og har svært lav pustemotstand.

Scubapro A700 hos Spiroservice.no

4. Shark Avatar tørrdrakt

Shark Avatar

Lett og robust tørrdrakt med teleskoptorso, glidelås foran, skrittstropp, latexmansjetter og romslige lommer. God passform og mange størrelser slik at du får en tørrdrakt som passer perfekt.

Shark Avatar hos OFDS.no

5. Mares dykkelykter

Mares lykter

En skikkelig dykkelykt er en god investering, og på denne årstiden trenger man definitivt skikkelig lys. Mares har oppladbare hovedlykter med og uten kannister – og ikke glem backuplykten!

Lykter fra Mares hos Dykk.no

Om innholdet

Utvaget av produkter er tilfeldig, og er hentet fra nettbutikkene til dykkesentre som må holde koronastengt. Alle butikkene tilbyr «klikk og hent», og produktene kunne bestilles da vi lagde saken.

Denne saken er uavhengig skrevet av Dykking. Lenkene kan føre til aktører som er våre annonsører, men vi får ingen betaling for lenkene eller eventuelle salg.

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS