Ledig stilling hos WWF Norge
WWF Verdens naturfond jobber med å sikre rike og levende hav for fremtiden sammen med partnere over hele verden. Nå søker de en seniorrådgiver for bærekraftige hav.
Ledig stilling hos WWF Norge
STILLING LEDIG

Ledig stilling hos WWF Norge
WWF Verdens naturfond jobber med å sikre rike og levende hav for fremtiden sammen med partnere over hele verden. Nå søker de en seniorrådgiver for bærekraftige hav.
  24. mars 2021
– Vi søker nå en kvalifisert og motivert medarbeider til en fast stilling som seniorrådgiver for bærekraftige hav. Stillingen vil jobbe med utvikling, gjennomføring og koordinering av våre internasjonale havprogrammer, samt teknisk og faglig støtte, skriver WWF Norge.

Arbeidet består i å støtte organisasjonens internasjonale partnere som jobber med bærekraftige hav og ulovlig, underrapportert og uregulert fiskeri, samt å sikre strategisk og effektiv bruk av midlene.

– Du vil også jobbe med muligheter og koblinger mellom vårt internasjonale og nasjonale havarbeid og bidra til vårt arbeid i Norge, opplyser WWF Verdens naturfond.

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til WWFs nasjonale og internasjonale arbeid med bærekraftige hav, inkludert med det internasjonale WWF-nettverket, med fokus på å levere på fastsatte mål
 • Sikre tekniske og faglige innspill til det internasjonale arbeidet med andre WWF-kontorer gjennom Norad, i tett samarbeid med, og med veiledning og støtte fra kollegaer på WWF-kontoret i Norge og i WWF-nettverket
 • Støtte og følge opp WWF-partnerkontor og deres implementering av prosjekter, sikre kvalitet og overholdelse av tidsfrister for nye søknader, tekniske rapporter, gjennomganger og evalueringer
 • Utvikle analyser, politiske posisjoner og løsninger som er relevante og aktuelle for å sikre bærekraftige hav, og som kan bidra til å oppnå WWFs strategiske mål
 • Drive relevant påvirkning- og kommunikasjonsarbeid for å sikre at WWF blir hørt


Søkere bør ha minst 5–10 år dokumentert erfaring med å jobbe med bærekraftige hav, både nasjonalt og internasjonalt, gjerne med erfaring fra Afrika og/eller Kina/Asia, og minst 3–5 års dokumentert erfaring med å støtte andres prosjektarbeid med veiledning og oppfølging, inkludert tilskuddsstyring.

WWF legger også vekt på at man har erfaring fra prosjektstyring, evaluering og læring, gode evner til å bygge nettverk og skape gode relasjoner med privat sektor, andre organisasjoner og myndigheter.

Dersom man har kjennskap til og erfaring fra arbeid med å sikre menneskerettigheter, miljømessige og sosiale retningslinjer i prosjekter og inkluderende arbeid, inkludert kvinner og sårbare grupper er det en fordel.

Personlige egenskaper

Søkere må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for eget arbeid og tidsfrister, ha gode analytiske, strategiske og diplomatiske egenskaper, og erfaring med å jobbe med partnere i forskjellige land.

Man må også være villig til og ha mulighet til å reise i jobben. Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

Søknadsfrist: 29. mars 2021

For å søke på stillingen skal man laste opp et søknadsbrev på maks én side og CV i dette online søknadsskjemaet.

For informasjon og spørsmål om stillingen, ta kontakt med Andrew Fitzgibbon (Conservation Director) på telefon: +44 78 79 78 49 40 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS