Bacalà mantecato fra Italia
De fleste av oss må droppe sommerens ferieplaner til utlandet, men du kan reise jorden rundt med norsk sjømat. Bacalà mantecato gir deg en delikat smak av Italia – perfekt til sommerens koldtbord!
Bacalà mantecato fra Italia
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Bacalà mantecato fra Italia
De fleste av oss må droppe sommerens ferieplaner til utlandet, men du kan reise jorden rundt med norsk sjømat. Bacalà mantecato gir deg en delikat smak av Italia – perfekt til sommerens koldtbord!
  21. juli 2021
☒   ANNONSE:
Dykker og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





Bacalà mantecato betyr «vispet torsk» og er en av de eldste og mest typiske rettene fra Venezia. På norsk kan vi kalle retten for «kremet torsk» eller «torskepaté».

Retten lages av tørrfisk av skrei, olivenolje, laurbærblad, sitronsaft og salt. Den serveres på en skive grillet brød og egner seg ypperlig som forrett eller på koldtbordet.



LES OGSÅ
Hvor mye skalldyr trenger du?


Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!

Kilde: Norges Sjømatråd

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Reise: Dusinet fullt i Rødehavet

    DykkeBazaar tilbyr nå i samarbeid med Aggressor Fleet en fantastisk reise: Dykkeplanen er en nesten usannsynlig ønskeliste med de beste vrakene i Rødehavet.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar om nattdykking

    Vil du komme i gang med nattdykking eller lære mer om emnet? Frivannsliv holder gratis webinar og forteller om anbefalt utstyr, ulike lyktmodeller, nattjakt og mye mer.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS