Hold varmen når du dykker
Våren er her, men det er fortsatt kaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.
Hold varmen når du dykker
Foto: Santi Diving
VARMEPRODUKTER

Hold varmen når du dykker
Våren er her, men det er fortsatt kaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.
  Annonsørinnhold fra Fue.no
Når temperaturen i sjøen er lav merkes det godt på slutten av dykkene. Det å holde varmen blir avgjørende for dykkegleden.

– Man kommer langt med en god vams, men på lengre vrak- eller grottedykk trenger man kanskje noe mer. Vi har både oppvarmede hansker, vester og vamser fra Santi, sier Mikkel Stokke hos Fue.no.

Santi varmeprodukter

Foto: Santi/Fue.no


Varmevesten Santi Flex 2.0 gir 55 W varme, mens hanskene yter 36 W. Med riktig batteripakke holder man varmen i flere timer.

– Vi anbefaler å ha et lag ull, helst med netting, innerst, en varmevest og en god vams ytterst for å holde på varmen, sier Christian Kulmus.

Santi BZ400

Det er viktig å holde varmen, både på land og under vann. Foto: Santi/Fue.no


– Varmevesten har vært utrolig populær, og den fungerer svært godt. Det er som natt og dag å dykke med denne, og gir muligheter til lengre dykk uten at man trenger være redd for å fryse, forteller Mikkel Stokke.

For de mest ekstreme dykkene kan de som vil ha elektrisk oppvarming over hele kroppen velge vamsen Santi Extreme BZ400.

Santi BZ400

BZ400 finnes i både dame- og herremodell. Foto: Santi/Fue.no


– Vamsen har hele 110 W elektrisk varme. Da blir forskjellen på Maldivene og Lofoten minimal, sier Mikkel Stokke. Til sammenlikning produserer menneskekroppen ca. 100 W i hviletilstand.

Varmeproduktene kan brukes med tre forskjellige batteripakker på 12ah, 18ah eller 24ah fra Ammonite. Fue.no leverer også batteripakker fra Santi.

LES OGSÅ
Oppgradert DiveXtra HP-1800 hovedlykt


Santi leverer to forskjellige gjennomføringer til tørrdrakten – én som monteres sammen med din eksisterende innventil, eller du kan bytte ut hele med Santi Thermovalve.

– Det ikke bare tekniske dykkere som velger en oppvarmet vest eller vams. Sportsdykkerne har også fått øynene opp for disse produktene, avslutter Stokke.
Fue.no

Hjemmeside: www.fue.no
Facebook: @fjordsunderwaterexplorers
Telefon: 4101 2222
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Haslevollen3, inng. K, 0579 Oslo
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Kragerø

    Agder Dykkersenter inviterer alle som har lyst til å begynne å dykke til PADI Open Water Diver grunnkurs. Kurset holdes i Kragerø i juli.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS