Norges Dykkeforbund søker ny generalsekretær

NDF søker en kreativ og kommunikativt sterk person til stillingen som generalsekretær til Norges Dykkeforbunds særforbundskontor på Idrettens Hus på Ullevål stadion i Oslo.

STILLING LEDIGNorges Dykkeforbund søker ny generalsekretær

NDF søker en kreativ og kommunikativt sterk person til stillingen som generalsekretær til Norges Dykkeforbunds særforbundskontor på Idrettens Hus på Ullevål stadion i Oslo.

  27. februar 2019
Generalsekretær vil være daglig leder for administrasjonen med p.t. 3 ansatte, og ha det administrative oppfølgingsansvaret overfor forbundsstyret. Stillingen innebærer også budsjett- og personalansvar.

Generalsekretæren representerer dykkeforbundet i det daglige, og rapporterer til forbundsstyret. Det er viktig at generalsekretæren kan bygge relasjoner både internt og eksternt i organisasjonen, skriver NDF på sine nettsider.

Norges Dykkeforbund skriver at de søker etter en kreativ person som kan utvikle organisasjonen og være med på å sette visjoner for fremtiden. De ønsker seg en kommunikativt sterk person med utpreget løsningsfokusert håndtering av daglig drift, saksbehandling, utvikling og nytenkning.Søkere bør ha idrettsbakgrunn og gjerne idrettsfaglig eller annen relevant utdannelse, og gjerne ha bakgrunn fra frivillighet, organisasjonsarbeid eller bransjer som jobber med sport.

Forbundet skriver videre at de ønsker en person som kan kommunisere «i øyehøyde» med utøvere, trenere, ansatte og frivillige, og det er ingen ulempe om man er aktiv på sosiale medier.

Søknadsfrist for stillingen er mandag 11. mars 2019. Les mer om hvilke kvaliteter NDF ønsker seg og hva de kan tilby på www.ndf.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS