Vippetangen Dykkerklubb fyller 40 år

Vippetangen Dykkerklubb har 40 gode og begivenhetsrike år bak seg, og er fremdeles en aktiv klubb med stabil medlemsgruppe og mange gode dykkeropplevelser hvert år.

Vippetangen Dykkerklubb fyller 40 år
Alle foto: Vippetangen Dykkerklubb

KLUBBNYTTVippetangen Dykkerklubb fyller 40 år

Vippetangen Dykkerklubb har 40 gode og begivenhetsrike år bak seg, og er fremdeles en aktiv klubb med stabil medlemsgruppe og mange gode dykkeropplevelser hvert år.

  22. mai 2019
Det er en aktiv og oppegående jubliant som skal feires i dag. Vippetangen Dykkerklubb er i høyeste grad en storfamilie-klubb hvor flere generasjoner er med på tur.

– Vi har faste turer vår og høst langs ytre Oslofjord, og sommerturen går som regel lenger avsted. Vi har blitt kjent med store deler av vår lange og flotte kyst, forteller styremedlem Kari Schjøll Brede.


Det arrangeres også ofte turer med dykking på varmere og mer eksotiske steder – eller på kaldere steder som Kirkenes, der selvfanget middag av kongekrabbe stod på programmet sist klubben var nordover.

Vippetangen Dykkerklubb har også sosiale aktiviteter ut over selve dykkingen: Padling, egne vinterblot med smalahove, ski-weekend og en og annen fjelltur.

– Klubben har over 50 medlemmer, hvorav omtrent halvparten er aktive dykkere, sier Schjøll Brede.

Årets sesong ble startet 3.–5. mai i Sandøysund, og frem til sesongavslutningen i Portør i september står det mye spennende på terminlisten for 2019:

Pinsetur til Mandal, en uke med spennende dykking på Sula i juli, mulig dykke/rallartur til Harstad og Narvik, samt en uke liveaboard i Rødehavet til høsten.

– Vippetangen Dykkerklubb har stort fokus på sikkerhet, både med hensyn til utstyr og rutiner. Dette kombineres med sterke sosiale bånd i klubben, og fokus på å inkludere nye medlemmer på en åpen og positiv måte, forteller Schjøll Brede.

Klubben pleier å ha med med egen dykkebåt og kompressor på turene – sammen med et velbrukt vaffeljern.Vippetangen Dykkerklubb er for hele familien, og arrangerer flere korte og lange turer i løpet av sesongen. De minste synes det er spennende å se hva dykkerne har med seg opp fra dypet.


40-års jubileet blir selvsagt behørig feiret, og klubbmedlemmene treffes for å markere anledningen lørdag 25. mai.

Les mer om jubilanten på www.vippetangen.com.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS