Bli med DykkeBazaar på inspeksjonsreise!

DykkeBazaar inviterer eventyrlystne dykkere til å bli med til St. Helena i Sør-Atlanteren og eksotiske Madagaskar og Mayotte i indiahavet.

Bli med DykkeBazaar på inspeksjonsreise!

DYKKEREISERBli med DykkeBazaar på inspeksjonsreise!

DykkeBazaar inviterer eventyrlystne dykkere til å bli med til St. Helena i Sør-Atlanteren og eksotiske Madagaskar og Mayotte i indiahavet.

Annonsørinnhold fra DykkeBazaar
– Dette er perfekt for eventyrlystne dykkere som har lyst til å være blant de første fra Skandinavia som får oppleve disse fantastiske stedene. Bli med oss til ukjente farvann, oppfordrer daglig leder i DykkeBazaar, Thor Vaz de Leon.

Reisen er en del av DykkeBazars nye konsept "EXPLORE DIVE" og deres medlemsfordelsprogram Team Dive Planet Scandinavia. Inspeksjonsreisene settes sammen med dykkere fra flere land. Noen av dem jobber i dykkebransjen og er med for å vurdere reisemålet eller lage reportasjer.

St. Helena – Atlanterhavets klippe


St. Helenas vulkanske historie har skapt en kystlinje som tilbyr mange varierte dykkesteder inkludert grotter, klipper, kløfter og revstrukturer som støtter opp et enormt mangfold av arter, inkludert opptil 50 arter som er unike for St. Helena.

I tillegg til overfloden av arter du kan se på revet er St. Helena også tilholdssted for en rekke arter med rovfisk som for eksempel wahoo og dorado, tunfisk og chilenske djevlerokker som ofte kan være ganske nysgjerrige.

Dato: 13.–27. februar 2020
Pris: Kr 28.990,- pr. person
Madagaskar og Mayotte


Mellom østkysten av Afrika og Madagaskar ligger arkipelet som utgjør Komorene, og her du finner den lille franske enklaven Mayotte.

Her finner man en av de største lagunene i verden, med et nesten uavbrutt dobbelt barriererev. Dykkingen er ekstraordinær og uforglemmelig!

Madagaskar er viden kjent for sitt unike dyreliv på land, men havet utenfor er også fullt av arter som ikke finnes noe annet sted i verden.

I området finnes 34 arter hval og delfiner, 5 arter skilpadder, 56 forskjellige haiarter, 300 arter hardkoraller og hele 1300 arter benfisk.

Dato: 13.–27. november 2019
Pris: Kr 29.860,- pr. person
Se video fra den eksotiske dykkingen på Madagaskar:Unike opplevelser til spesialpriser

Siden det dreier seg om inspeksjonsreiser er det spesielle regler som gjelder. Til gjengjeld får man muligheten til å være med til spesielle priser.

– Du må være fleksibel og kunne ta noen utfordringer. Dette er en del av det å utforske nye reisemål med spennende dykking, forteller Thor Vaz de Leon.

Se Dykkebazaars utvalg av dykkereiser på www.dykkebazaar.no


Kontakt DykkeBazaar:
Hjemmeside: www.dykkebazaar.no
Telefon: 22 41 30 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS