Oslofjorden Dykkesenter: Se de nye lokalene

Oslofjorden Dykkesenter flyttet til Vollen Marina i Asker for noen uker siden. Vi stakk innom for å se hvordan de har fått det, og ble imponert over en innholdsrik butikk, et stort og moderne klasserom og flotte omgivelser.


NYHETEROslofjorden Dykkesenter: Se de nye lokalene

Oslofjorden Dykkesenter flyttet til Vollen Marina i Asker for noen uker siden. Vi stakk innom for å se hvordan de har fått det, og ble imponert over en innholdsrik butikk, et stort og moderne klasserom og flotte omgivelser.

  15. juni 2019
– Vi er veldig godt fornøyd med de nye lokalene. Det ble naturligvis hektisk og lange dager i forbindelse med flyttingen, men det regnet vi jo med. Nå gjenstår det bare noen småting før alt er helt i orden, sier daglig leder Heidemarie Nordahl.

Sammen med butikksjef Monica Taanevig ønsker hun velkommen til Oslofjorden Dykkesenters nye lokaler på Vollen Marina, og viser oss mer enn gjerne rundt. Butikken er praktisk og lekkert innredet, og hyllene bugner av utstyr fra Cressi, Suunto, Tecline, Ursuit og andre merker.
Hos Oslofjorden Dykkesenter får man alt man trenger på ett sted: Butikk, utleie, service, kurs, prøvedykking, reiser og dykketurer. Senteret holder åpent fra 10–18 på hverdager og 9–16 i lørdag og søndag.


En stor del av gulvflaten opptas av et innendørs kursbasseng på 20 000 liter. Her er det plass til flere dykkere, og dypt nok til at man kan gjennomføre all bassengtreningen uten problemer.

– Restauranten vegg i vegg var litt skeptiske til å begynne med, men vi har sikret bassenget og lagt baderomspanel på veggene. De har ikke noe å bekymre seg for, smiler Heidemarie.På Vollen Marina kan man spise og drikke midt i smørøyet. Oslofjorden Dykkesenter holder til på den andre siden av bygget på utstikkeren.


Restauranten det er snakk om heter Vito's Fjordkro, og ligger på solsiden på brygga i Vollen Marina, et flott anlegg bare en halvtimes kjøring fra Oslo eller Drammen. Det går også buss fire ganger i timen, og hurtigbåt to ganger om dagen fra Aker Brygge. Det er også godt med parkeringsplasser.

– På mange måter er vi mer tilgjengelige nå enn tidligere, selv om vi ligger litt lenger fra byen. For kundene våre i Asker og Drammens-området har vi jo kommet nærmere, sier Monica Taanevig.Da vi var innom i begynnelsen av juni var så godt som alt pakket ut etter flyttingen, og det meste hadde kommet på plass.


I lokalene finnes det også et romslig klasserom, garderobe med dusj og toalett, utstyrsrom for kurs- og utleieutstyr og et lite verksted for skifte av batterier og mindre reparasjoner. Det er også flere dykkeplasser i kort avstand fra senteret.

– Vi har dykking i området hver uke, og noen av de fineste plassene ligger bare noen minutter unna. I tillegg har vi rekordpågang på kurs, og trenger flere instruktører og divemastere, forteller Heidemarie.Vollen Marina har 220 båtplasser, bensinfylling, bryggebutikk og alle fasiliteter som hører med. Det er et aktivt miljø i og rundt marinaen.


Det er mye folk på brygga i begynnelsen av juni, båtsesongen er i full gang – og det er dykkesesongen også. OFDS arrangerer jevnlige turer til dykkesteder i området, og holder flere kurs ut over sommeren.

– Så snart solen kommer skal vi også sette ut et stativ med rashguards, solbriller og dykkemasker til de minste. Vi har allerede hatt forespørsler om dette, så der får vi kanskje et lite ekstra bein og stå på, avslutter Heidemarie.

Slik finner du veien til Oslofjorden Dykkesenter:


Besøk Oslofjorden Dykkesenter på www.ofds.no eller på Facebook.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS