Ta dykkerkurs på Sørlandet i sommer!

One Ocean Dive Resort holder kurs gjennom hele sommeren, både for deg som vil begynne å dykke og for de som vil bli divemaster eller instruktør. Nye grunnkurs starter hver mandag!

DYKKEKURS

   

UTDANNINGTa dykkerkurs på Sørlandet i sommer!

One Ocean Dive Resort holder kurs gjennom hele sommeren, både for deg som vil begynne å dykke og for de som vil bli divemaster eller instruktør. Nye grunnkurs starter hver mandag!

Annonsørinnhold fra One Ocean Dive Resort
Sommeren er kanskje den beste tiden for å ta kurs, så det er bare å melde seg på! One Ocean Dive Resort utdanner innenfor standardene til PSS – Professional Scuba Schools, og her er kursene de har planlagt i sommer:

Open Water Diver
Hver mandag i juni og juli. Dette kurset er for deg som vil begynne å dykke og lære deg de nødvendige ferdighetene du trenger for å dykke selvstendig og sikkert ned til 18 meters dyp. Les mer om Open Water Diver.

Scuba Rescue Diver
Torsdag 18. juli, 1. august og 15. august. Kun 4 elever pr. kurs, slik at hver enkelt får mest mulig tid til å lære seg alt på dette viktige kurset. Det brukes tørrdrakt på kurset. Les mer om Scuba Rescue Diver.På grunnkurs lærer du om dykkerutstyr og prosedyrer du må følge for å kunne dykke sikkert ned til 18 meters dyp.


Divemaster
12.–14. juli 2019 (fredag til søndag). Dette kurset er et viktig steg for deg som vil jobbe med dykking. En Divemaster er ansvarlig for sikkerheten til dykkerne han eller hun følger på et dykk, og kan assistere instruktører på grunnkurs. Les mer om Divemaster-kurset.

PSS Instructor Crossover
14.–16. november 2019. For deg som allerede er dykkerinstruktør og vil begynne å holde kurs etter PSS-standarden er X-OVER sjansen du har ventet på! PSS utdanner tusenvis av dykkere hvert år, og kommer nå til Norge. Kurset går over tre dager. Les mer om X-OVER.


PSS har 25 års erfaring med dykkerutdanning og er medlem i Recreational Scuba Training Council (RSTC), som setter standardene for hvordan dykkekurs verden over skal holdes.PSS dykkesertifikater er internasjonalt anerkjent på linje med PADI, SSI og CMAS.


Når du tar et dykkekurs hos One Ocean får du samtidig en herlig dykkeferie!

Vi holder til på Åros Feriesenter og tilbyr overnatting i hytter eller leiligheter. Her finnes også et stort basseng som er godt egnet til dykkekurs, og dykkebåten ligger klar på brygga rett utenfor senteret.


Kontakt One Ocean Dive Resort:
Hjemmeside: www.oneocean.no
Telefon: 38 05 01 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Årossanden 9, 4640 Søgne

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS