Slik ser det ut hos Gass og Pusteservice

Gass og Pusteservice AS flyttet til nye lokaler sentralt i Drøbak i begynnelsen av måneden. Vi tok turen innom for å se hvordan de har fått det.

Kran- og ventilverkstedet var i full drift da vi besøkte GPS AS i deres nye lokaler i Drøbak.

BRANSJENYTTSlik ser det ut hos Gass og Pusteservice

Gass og Pusteservice AS flyttet til nye lokaler sentralt i Drøbak i begynnelsen av måneden. Vi tok turen innom for å se hvordan de har fått det.

  21. juni 2019
Det gjenstår en del arbeid med å få de nye lokalene helt ferdige, men alle viktige funksjoner er på plass og driften går som normalt i de 900 kvadratmeter store lokalene i Dyrløkkeveien 27 i Drøbak.

– Vi har kommet i orden på kontorene, ventilverkstedet er ferdig og på lageret er det ikke mye som gjenstår før alle varer ligger pent i rett hylle, medgir daglig leder Øyvind Knutsen.

– Det er utrolig hva man har samlet opp gjennom 13 års drift, skyter kompanjongen Michael Hansson inn.

De nye lokalene ligger ved hovedinnfarten til Drøbak, og da vi var innom for et par uker siden var det fortsatt en del som skulle gjøres.

Noe av årsaken er at Gass og Pusteservice utvider virksomheten i forbindelse med flyttingen, og de åpner snart en stor butikk ved siden av de andre arbeidsområdene.

– Vi har blitt forhandler for Hydroscand, og vil føre et sortiment av deres varer i butikken. Vi får også muligheten til å vise frem våre produkter for sports- og yrkesdykkere på en bedre måte enn før, sier Knutsen.Bjørn Stenvold fra Stenvolds Undervannsservice i Tromsø var på kurs i kompressorservice sammen med Frode Gerhardsen fra Universitetet i Trømsø da Dykking var på besøk.


Gass og Pusteservice er importør av Poseidon og Lenhardt & Wagner i Norge, og forhandler også produkter fra blant annet Interspiro, O'Three, Carter løfteballonger, hjelmer fra Advacotec og oksygenceller fra Analytical Industries.

Arbeidet med å komme i orden pågikk for fullt da Dykking var på besøk. Varer lå pent sortert og det var full kontroll – men det ser nok bedre ut når nye hyller kommer på plass i løpet av noen uker.Et eget rom for produksjon og montering av umbilicals er under oppbygging, og GPS AS skal også bygge et oksygenrent rom for rensing av flasker og annet utstyr.


De nye lokalene har gode parkeringsmuligheter, og ligger også sentralt i forhold til kollektivtrafikk. GPS AS har kunder fra hele landet på forskjellige typer kurs som trykkprøving, kran- og ventilservice og oksygenvasking og en rekke dykkekurs, og de kommer til å sette pris på enklere adkomst og bedre plass.

GPS AS er også leverandør av dykkerutstyr, kompressorer, pusteluftsystemer og utstyr relatert til luftsystemer for sportsdykking, røykdykking og arbeidsdykking. De gjør også service på rebreathere.

– Vi satser på at butikken skal være klar i løpet av sommeren, sier Michael Hansson, som startet selskapet sammen med Øyvind Knutsen i 2006.

Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss! Les mer på www.gpsas.no.

Her er flere bilder fra de nye lokalene:Butikken blir svært romslig og delikat, og vi gleder oss til å komme tilbake på besøk når innredningen er på plass. En gledelig nyhet er at det også blir mulig å fylle luft!

GPS AS har nylig blitt forhandler av hjelmer og utstyr fra sveitsiske Advacotec. Disse blir snart å se i den nye butikken, sammen med dykkerutstyr fra Poseidon og flere andre produsenter.
GPS AS får mye plass å boltre seg på: De nye lokalene er på 900 kvadratmeter og omfatter hele den høyre delen av bygget og første etasje i resten. Det er også godt med parkeringsplasser.
Containere med trykkammer som skal på service står allerede utenfor lokalene. Når alt er klart kan disse kjøres inn på verkstedet, slik at man kan jobbe innendørs om vinteren.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS