Stilling leding: Havbruksbiolog / Marinbiolog

STIM søker en havbruksbiolog/marinbiolog til fast stilling i Bergen. Arbeidsoppgavene er rettet mot havbruksnæringen, og miljøundersøkelser utgjør hoveddelen av jobben.

STILLING LEDIGStilling leding: Havbruksbiolog / Marinbiolog

STIM søker en havbruksbiolog/marinbiolog til fast stilling i Bergen. Arbeidsoppgavene er rettet mot havbruksnæringen, og miljøundersøkelser utgjør hoveddelen av jobben.

  30. juli 2019
– Vi har travle dager og trenger et par ekstra hender ved avdelingen vår for miljøtjenester i Bergen, skriver selskapet i stillingsannonsen på jobbdirekte.no.

STIM er en landsdekkende leverandør av fiskehelsetjenester, miljøtjenester, vaksiner, fiskehelseprodukter og biologisk rettet produksjonsrådgiving til havbruksnæringen, og selskapet har egen forskningsavdeling.

Nå søker de en havbruksbiolog eller marinbiolog til en fast, 100% stilling i Bergen. Den som ansettes blir en del av et etablert fagmiljø bestående av ni engasjerte marinbiologer, taksonomer, toksikologer og øvrige ansatte med ulike former for biologisk bakgrunn og utdannelse.

Søknadsfrist er 15. august 2019

Arbeidsoppgavene inkluderer kundekontakt, planlegging og utførelse av ulike miljøundersøkelser, deltakelse på tokt og feltaktiviteter som sedimentprøvetaking, strandsoneundersøkelser, strømmålinger og vurderinger av vannsøylen. Analyse og rapportering hører også med, og hverdagen er variert med gode utviklingsmuligheter.

Selskapet søker personer med relevant utdanning på masternivå eller høyere, og skriver at erfaring fra havbruk og akvakultur vil være en fordel. Søkere må ha gode samarbeidsevner, førerkort klasse B og flytende kommunikasjon på norsk, skriftlig og muntlig.

Les mer og finn kontaktdata på jobbdirekte.no.

Her er en videopresentasjon av selskapet:

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

  • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
  • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
  • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
  • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
  • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
  • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
  • DYKKEREISE: Ponza i Italia
  • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS