Maritim Båtutstyr blir Seac Sub-forhandler

Maritim Båtutstyr AS har inngått avtale med Seac Sub om salg av deres sortiment i Norge. Seac Sub er store på utstyr til fridykking og snorkling, og er kjent for både kvalitet og design.

Maritim Båtutstyr blir Seac Sub-forhandler

BRANSJENYTT

PRODUKTNYTTMaritim Båtutstyr blir Seac Sub-forhandler

Maritim Båtutstyr AS har inngått avtale med Seac Sub om salg av deres sortiment i Norge. Seac Sub er store på utstyr til fridykking og snorkling, og er kjent for både kvalitet og design.

  29. august 2019
Maritim Båtutstyr er kjent blant båtfolk over hele landet, og er en av de største aktørene i denne bransjen. I sortimentet har de alt tenkelig utstyr til fritidsbåter, motorer, elektronikk, kajakker, vannsport, fritidsklær og sikkerhetsutstyr.

Nå fylles også hyllene opp med utstyr fra Seac Sub, og Maritim satser i første rekke på produkter til fridykking.

– Vi synes det er viktig å ha utstyr av god kvalitet, og ikke satse på billige Kina-produkter, sier innkjøpssjef Harald Tønseth til Dykking.

Italienske Seac Sub har siden 1971 vært en av de viktigste produsentene av utstyr til fridykking og snorkling, og de leverer et stort sortiment til hele familien.

Dette passer bra sammen med Maritims utvalg innenfor fritidsbåtutstyr, og nå vil nok de fleste finne det de trenger for lek og moro i vannet når de skal på båttur.

Seac Sub finnes i dykkebutikker over hele verden, og blir gjennom den nye forhandleravtalen tilgjengelig for et stort publikum i Norge: Maritim Båtutstyr har seks butikker langs hele kysten i Sør-Norge, i tillegg til nettbutikken.Maritim Båtutstyr AS har butikker i Oslo, Fredrikstad, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Bergen.


– Vi selger også gjerne utstyr på nett, men synes det er viktig at kundene har mulighet til å komme innom og ta produktene i nærmere øyesyn, prøve drakter og liknende, sier han.

Maritim Båtutstyr AS har har hovedkontor og butikk i Arendal, og butikker i Kristiansand, Bergen, Oslo, Fredrikstad og Stavanger.

– Seac-produktene er allerede tilgjengelige både i nettbutikken og i våre fysiske butikker. Sommeren er reddet for de som vil snorkle, fridykke og ha det gøy i vannet, avslutter Tønseth.

Se utvalget og finn nærmeste butikk på www.maritim.no.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS