Arrangementer:

 • Alle de norske stiller på Dykmässan

  Etter at Dykmässan i Gøteborg ble flyttet på grunn av koronaviruset har vi kontaktet de norske deltakerne. De sier uten unntak at de planlegger å stille på messen i august, så sant restriksjonene er opphevet.
 • Dykmässan flyttes til slutten av august

  Information
  21 mars 2020
  Etter at Dykmässan ble avlyst bare to dager før dørene skulle åpnes har det vært jobbet hardt for å finne nye datoer. I dag ble det klart at messen arrangeres 22.–23. august 2020.
 • Dykmässan utsettes på grunn av koronaviruset

  Information
  11 mars 2020
  Skandinavias største dykkemesse Dykmässan skulle gått av stabelen i Gøteborg kommende helg. Nå blir messen utsatt etter at svenske myndigheter har innført forbud mot større folkeansamlinger.
 • Koronavirus: Dykmässan står i fare for å bli avlyst

  Information
  11 mars 2020
  Folkhälsomyndigheten i Sverige har bedt regjeringen om å innføre et forbud mot arrangementer med mer enn 500 deltakere. Dykmässan i Gøteborg satser likevel på å gjennomføre, selv om flere utstillere har trukket seg.
 • Sjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

  Information
  11 mars 2020
  I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.
 • Dette skjer på Dykmässan søndag 15. mars

  Information
  08 mars 2020
  Neste helg går Dykmässan av stabelen i Gøteborg. Foruten over 60 utstillere er kan de besøkende glede seg over fotoutstilling og en rekke spennende foredrag.
 • Dette skjer på Dykmässan lørdag 14. mars

  Information
  05 mars 2020
  Neste helg går Dykmässan av stabelen i Gøteborg. Foruten over 60 utstillere er kan de besøkende glede seg over fotoutstilling og en rekke spennende foredrag.
 • Årsmøte i Norsk Dykkehistorisk Forening

  Information
  04 mars 2020
  Norsk Dykkehistorisk Forening holder årsmøte i Stein Stavdal Paulsens dykkehistoriske samling på Larkollen, og byr på flere spennende foredrag.
 • Bli med på tangfestival i Kristiansand

  Information
  02 mars 2020
  Odderøya museumshavn og Lindesnes fyrmuseum inviterer til Seaweed Festival i Kristiansand. Her kan man lære mer om hvordan tang kan brukes i matlagingen – og det er gratis inngang for alle.
 • Spermhval på Norsk Naturfotofestival

  Information
  26 februar 2020
  Den franske undervannsfotografen Stéphane Granzotto holder foredrag om jakten på spermhvalens hemmeligheter under Norsk Naturfotofestival.
 • DEMA 2020 holdes i New Orleans

  Information
  25 februar 2020
  Etter flere års fravær etter de enorme ødeleggelsene forårsaket av orkanen Katrina er det igjen duket for verdens største B2B dykkemesse DEMA i New Orleans.
 • Fridykkerfestivalen 2020 blir i oktober

  Information
  24 februar 2020
  Fridykkerfestivalen har vært et populært treff i flere år, og i oktober er det duket for nok en festival hvor UV-jegere fra hele landet treffes for å dele gode opplevelser over og under vann.
 • Foredrag med Ronny Arnesen i Trondheim

  Information
  20 februar 2020
  I april holder Ronny Arnesen foredrag hos Draugen Froskemannsklubb og forteller om da han begynte med teknisk dykking på begynnelsen av 80-tallet – på en tid hvor ikke engang begrepet var funnet opp.
 • Bare en måned igjen til Sjøen for Alle 2020

  Information
  18 februar 2020
  Båtmessen Sjøen for Alle er en av de største og mest populære publikumsmessene på Norges Varemesse i Lillestrøm. Over 200 utstillere står klare til å fortelle om sine produkter – også et par dykkesentre.
 • Åpent temamøte om sikkerhet og dykking

  Information
  17 februar 2020
  Eidsvoll Dykkeklubb ønsker å sette fokus på sikkerheten i din og klubbenes dykkepraksis, og inviterer til åpent dialogmøte i Letohallen. Tidligere redningsdykker Ronny Arnesen holder inledningen.
 • Bonndilten arrangeres for 38. gang

  Information
  13 februar 2020
  Flekkerøy Dykkerklubb og Topdal Dykkerklubb inviterer igjen til det tradisjonsrike treffet Bonndilten som arrangeres i Kragevika på Flekkerøy utenfor Kristiansand. Sett kryss i kalenderen!
 • Gode dykkemuligheter på utdanningsmessen

  Information
  12 februar 2020
  I dag åpner messen «Utdanning & Karriere» dørene i Oslo Spektrum, og over to dager har de som er under utdanning mulighet til å skaffe seg masse nyttig informasjon – blant annet om et spennende konsept innen dykking.
 • Opplev nakensneglene på Gulen

  Information
  11 februar 2020
  Årets nakensneglesafari på Gulen Dykkesenter er den 10. i rekken, og som vanlig er forventningene store. Vil deltakerne klare å finne flere arter enn i fjor? Ekspertene står klare til å hjelpe med identifiseringen.
 • To uker til GO Diving Show 2020 i Coventry

  Information
  07 februar 2020
  Det er som kjent messetid, og en av de nyere på banen er GO Diving Show i Coventry, som i år arrangeres for andre gang. Hvis man har lyst til å oppleve en dykkemesse kan dette være et fint sted å starte.
 • GRATIS dykkecamp på Strømtangen fyr!

  Information
  03 februar 2020
  Naturvernforbundet Fredrikstad og Hvaler inviterer til ny dykkecamp på Strømtangen. Forrige runde var en suksess, men det er fortsatt mange spøkelsesteiner å rydde opp i og de håper på hjelp fra ivrige dykkere.
 • Spesialpris på Clean Ocean Conference

  Information
  03 februar 2020
  Dersom du er medlem i en dykkeklubb får du spesialpris på Clean Ocean Conference i Haugesund. Slettaa Dykkerklubb har også satt opp et ekstra program for dykkere på fredag.
 • Topp foredragsholdere på Clean Ocean 2020

  Information
  24 januar 2020
  Nå er det bare to uker til Clean Ocean Conference går av stabelen på Scandic Maritim i Haugesund. Her kan du se et intervju med initiativtakerne og få oversikt over programmet og foredragsholderne.
 • Få med deg Natur&Foto-dagen

  Information
  21 januar 2020
  Den 25. januar 2020 arrangeres Natur&Foto-dagen i Oslo Konserthus. Det blir en spennende dag med kåring av vinnerne i Nordic Nature Photo Contest og noen svært interessante foredrag.
 • Gratis dykkecamp på Strømtangen fyr

  Information
  13 januar 2020
  I samarbeid med Fredrikstad Dykkerklubb og Sandefjord Dykkerklubb inviterer Naturvernforbundet Fredrikstad og Hvaler til dykkecamp på Strømtangen fyr fra 17.–19. januar 2020 for å finne spøkelsesteiner.
 • PADI Pro Reunion Party hos Nemo

  Information
  12 januar 2020
  Er du eller har du vært PADI Pro og har lyst å komme tilbake i status eller bare treffe likesinnede for en dykkeprat? Da er det bare å møte opp på PADI Pro Reunion Party hos Nemo i Bergen!
 • Få full oversikt – messekalender for 2020

  Information
  10 januar 2020
  I løpet av året arrangeres det mange dykkemesser og konferanser over hele verden, i tillegg til en del ferie- og reiselivsmesser som kan være interessante for dykkere. Her får du hele oversikten for 2020!
 • Project Baseline inviterer til dugnad under vann

  Information
  05 januar 2020
  I forbindelse med Klimafestivalen som arrangeres i januar skal Project Baseline rydde havbunnen utenfor SALT i Oslo. De inviterer alle som har lyst til å gjøre en innsats for miljøet til å bli med.
 • Konferanse om marin forsøpling: Clean Ocean 2020

  Information
  03 januar 2020
  Haugesund blir vertskapsby når Europas første miljøkonferanse med fokus på marin forsøpling av havbunnen arrangeres i februar. Arrangører er Slettaa Dykkerklubb og miljøforeningen Hummerhuset.
 • NM i apnea basseng 2020 går i Kristiansand

  Information
  16 desember 2019
  Norges Dykkeforbund ønsker velkommen til neste års Norgesmesterskap i apnea i basseng, som holdes på Aquarama i Kristiansand fra 13.–15. mars 2020.
 • Dykmässan i Göteborg 14.–15. mars 2020

  Information
  01 desember 2019
  – Etter fjorårets suksess med 3 500 besøkende og 70 utstillere i Eriksbergshallen, holdes Dykmässan på samme sted i 2020.
 • Fotografit.eu inviterer til juledag

  Information
  01 desember 2019
  Det har blitt desember, og det er ensbetydende med årets juledag hos Fotografit.eu i Århus i Danmark. Ta turen innom hvis du skal besøke nabolandet på julehandel!
 • Reiselysten? Utforsk Verden i Oslo

  Information
  09 november 2019
  Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.
 • Få inspirasjon til nye reisemål

  Information
  31 oktober 2019
  Vinteren er sesong for reiser, og det er tid for å hente ny inspirasjon. Reiselivsmessen i Oslo arrangeres neste år på Clarion Hotel The Hub – ikke i Telenor Arena.
 • Hvor kan du dykke på Diversnight?

  Information
  26 oktober 2019
  Det er bare en uke til Diversnight går av stabelen lørdag 2. november klokken 20:19. Du skal vel være med? Her er dykkesentrene som får deg i vannet.
 • Bli med Halden Sportsdykkere på grensedykket!

  Information
  23 oktober 2019
  Halden Sportsdykkerklubb inviterer igjen til det tradisjonsrike grensedykket. Bli med på lørdag og gjør ditt første dykk fra ett land til et annet!
 • Avslører hemmelig vrakfunn i Søgne-skjærgården

  Information
  22 oktober 2019
  Fredag 25. oktober holder Søgne Dykkerklubb og Maritimt Museum folkemøte for å fortelle mer om et unikt vrakfunn som nylig er gjort i skjærgården utenfor Søgne.
 • Arrangerer ryddedykk i Vollen Marina

  Information
  16 oktober 2019
  Oslofjorden Dykkesenter arrangerer ryddedykk i Vollen Marina i Asker, og håper så mange som mulig vil være med og hjelpe til.
 • Helgetur? Få med deg Tekdive Europe!

  Information
  15 oktober 2019
  Til helgen går den femte utgaven av Tekdive Europe av stabelen i Edegem nord for Brussel i Belgia. Besøkende kan blant annet glede seg til en rekke spennende foredrag.
 • Norges største oppryddingsaksjon under vann

  Information
  13 oktober 2019
  Neste helg er det igjen klart for Project Aware Smedasund, den største ryddeaksjonen under vann i Norge. Slettaa Dykkerklubb har hentet opp over 70 tonn søppel i Haugesund de siste årene.
 • NM-Cup i undervannsjakt, 3. runde

  Information
  28 september 2019
  Trondheim Fridykkerklubb inviterer til 3. runde i NM-Cup i undervannsjakt 2019. Konkurransen avholdes ved Kvenvær på Hitra.
 • Dykketreff på Gullholmen til helgen

  Information
  25 september 2019
  Dykkerhuset i Moss arrangerer det tradisjonsrike Gullholmentreffet, som holdes på Gullholmen fyr utenfor Jeløya i Oslofjorden. Årets utgave går av stabelen 27.–29. september.
 • Diversnight er åpen for registrering

  Information
  19 september 2019
  Diversnight går av stabelen lørdag 2. november klokken 20:19 – og nå er det åpnet for registrering av dykkesteder på nettsiden. Blir det ny rekord i år?
 • Møt ekspertene i museumsverkstedet

  Information
  19 september 2019
  I høst kan du møte fageksperter som forteller historier om kystkultur og arkeologi. Bli med i kulissene på Maritimt Museum og se skjulte skatter som vises frem for første gang.
 • Forskningsdagene 2019

  Information
  17 september 2019
  På Forskningsdagene 2019 kan du besøke Forskningstorg og være med på gratisarrangementer over hele landet. I år er temaet miljø.
 • Viktig havmiljøkonferanse i Lofoten i oktober

  Information
  16 september 2019
  Miljøtilstanden i havet og hva vi kan gjøre for å bedre denne står på agendaen til den internasjonale konferansen Lighthouse Lofoten 17–18. oktober i Svolvær.
 • Gjør en innsats for havet!

  Information
  10 september 2019
  Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.
 • Glad i å svømme? Bli med på Vikerfossen Ut!

  Information
  06 september 2019
  Nøkken – Dykkerklubb Modum arrangerer hvert år Vikerfossen Ut, en svømmekonkurranse med våtdrakt ved utløpet av Tyrifjorden. Både svømmere og dykkere er hjertelig velkommen.
 • Bare 50 dager til DIVE 2019 i Birmingham

  Information
  05 september 2019
  Det er ikke lenge igjen før dykkemessen DIVE 2019 går av stabelen, som vanlig på messesenteret NEC i Birmingham i England. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter.
 • Offisiell åpning hos Gass og Pusteservice

  Information
  04 september 2019
  Gass og Pusteservice AS flyttet til nye lokaler i Drøbak i begynnelsen av juni, og i morgen 5. september er det klart for «grand opening» av den nye butikken.
 • Tre måneder til Baltictech 2019

  Information
  30 august 2019
  Den 23.–24. november er det klart for Baltictech 2019, en av de tre største konferansene for teknisk dykking. Arrangementet holdes som vanlig i Gdynia i Polen.
 • Stemningsrapport fra NM i UV-foto

  Information
  24 august 2019
  Da er fotografene i NM i UV-foto ferdige med sine fire dykk, og nå skal det velges ut bilder som leveres til juryen. Resultatene kommer på søndag – her er noen inntrykk fra helgen i Kristiansand.
 • Rydding av plastsøppel, hva bør målet være?

  Information
  23 august 2019
  Dette er temaet når Handelens Miljøfond inviterer til frokostmøte i Bjørvika i Oslo tirsdag 27. august. Miljøfondet lyser ut nye 25 millioner til rydding og arbeid mot plastforsøpling.
 • Husk Passion for Ocean-festivalen!

  Information
  23 august 2019
  I morgen arrangeres Passion for Ocean-festivalen for fjerde gang på Vippetangen i Oslo. Det blir folkefest på brygga og mange spennende aktiviteter. Ta med barna og bli med på en spennende feiring av havet!
 • Klart for Aqua Nor i Trondheim

  Information
  20 august 2019
  I dag starter Aqua Nor, verdens største messe for akvakultur-teknologi. I Trondheim Spektrum møter du over 500 utstillere og rundt 20 000 besøkende fra hele verden. Det er eget Forskningstorg og gratis adgang for studenter.
 • Stemningsrapport fra Lofotuka 2019

  Information
  19 august 2019
  Harstad Sportsdykkerklubb arrangerte nylig Lofotuka, et årlig arrangement som samler dykkere fra hele landet for å oppleve den fantastiske tareskogen og det yrende marine livet som finnes i Lofoten.
 • Har du lyst til å lære bort dykkerglede?

  Information
  16 august 2019
  Har du lyst til å bli divemaster, dykkeinstruktør eller fridykkerinstruktør? Du kan gjøre dykking til din jobb på heltid eller deltid! Du får vite mer når Oslofjorden Dykkesenter arrangerer PADI Pro Night.
 • Snart klart for Aqua Nor 2019 i Trondheim

  Information
  13 august 2019
  Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Snart presenteres de siste nyhetene i Trondheim.
 • Se Haisommer på gratis utekino!

  Information
  03 august 2019
  Det finnes vel ikke en kulere thriller å vise på utekino enn klassikeren Haisommer? I august inviterer bydel Tjuvholmen til gratis utekino ved sjøen.
 • Bare to måneder til Diversnight

  Information
  02 august 2019
  Snart er det klart for det internasjonale nattdykket, bedre kjent som Diversnight. Dykkere over hele verden deltar på arrangementet – skal du være med i år? Sett kryss i kalenderen!
 • Oslo Cup i undervannsrugby i august

  Information
  25 juli 2019
  Akkaren Sportsdykkerklubb inviterer til Oslo Cup 2019 i undervannsrugby på Lambertseter bad i Oslo. Turneringen holder et høyt nivå, og er åpen for lag fra hele verden. Det er fortsatt mulig å melde seg på!
 • Nå er det snart klart for Fridykkerfestivalen

  Information
  22 juli 2019
  Fridykkerfestivalen har vært en suksess gjennom flere år, og i september går 2019-utgaven av stabelen. Her treffes UV-jegere fra både Norge og utlandet for å dele gode opplevelser over og under vann.
 • NM i undervannsfoto i Kristiansand

  Information
  13 juli 2019
  Årets Norgesmesterskap i UV-foto arrangeres av av Norges Dykkeforbund i samarbeid med Kristiansand Dykkerklubb. Femten fotografer er kvalifisert til finalen, som finner sted i august.
 • NM i UV-jakt og Kristiansund Cup 2019

  Information
  07 juli 2019
  Arrangør Kristiansund Dykkerklubb får hendene fulle den første helgen i august. Da arrangeres både Kristiansund Cup og norgesmesterskapet i UV-jakt – samtidig!
 • Folk koser seg på Divecamp i Haugesund!

  Information
  06 juli 2019
  Slettaa Dykkerklubbs Divecamp startet torsdag og varer til søndag. Omkring 20 dykkere var påmeldt, og arrangøren ventet større innrykk i dag. Tor André Johannessen har sendt oss en stemningsrapport.
 • NordicTEC tilbake i ny utgave

  Information
  02 juli 2019
  Når NordicTEC går av stabelen i oktober er det duket for en ny runde med interessante foredrag og workshops, flere utstillere, testdykking av nytt utstyr og spennende dykketurer.
 • Norges største grottetreff i Plura

  Information
  26 juni 2019
  Plurauka er årets høydepunkt for grottedykkere i Norge, og i begynnelsen av august møtes entusiaster fra hele landet til en uke med masse dykking, sosialt samvær og spennende foredrag.
 • Husk Women's Dive Day lørdag 20. juli

  Information
  25 juni 2019
  PADI arrangerer Women's Dive Day for femte gang, og regner med å samle flere jenter enn noen gang. I fjor ble det holdt over 1 000 arrangementer i 104 land – men i Norge er det få arrangementer.
 • NM i apnea i sjø 2019 arrangeres i Oslo

  Information
  23 juni 2019
  Norges Dykkeforbund ønsker velkommen til NM i apnea i sjø 23.–25. august 2019 i Oslo. Mesterskapet har både dame- og herreklasse, og konkurransene går over tre dager.
 • Nå er det ikke lenge til Bonndilten!

  Information
  21 juni 2019
  Topdal og Flekkerøy Dykkerklubb ønsker velkommen til Bonndilten 2019 i den naturskjønne perlen Krageviga på Flekkerøy utenfor Kristiansand fra fredag 26. til søndag 28. juli.
 • UKE 30 går av stabelen for 35. gang

  Information
  16 juni 2019
  Dykkertreffet UKE 30 har blitt arrangert helt siden 1985, og er med det et av landets eldste dykketreff. I juli inviterer Havsport til en ny runde med kamskjell, breiflabb og herlig dykkemoro på Hitra.
 • Lær om livet i havet, plast og marin forsøpling

  Information
  09 juni 2019
  Nå kan du hilse på en kråkebolle og lære om livet i havet. Der skjuler det seg både fantastiske sjødyr, men også mye plast og søppel. Ta med barna på søndagsutflukt til Bjørvikautstikkeren i Oslo neste helg!
 • NDF inviterer til NM i UV-rugby

  Information
  06 juni 2019
  Norges Dykkeforbund ønsker sammen med Stavanger Undervannsgruppe og Egersund Undervannsklubb velkommen til Norgesmesterskapet i undervannsrugby som avholdes i Stavanger i slutten av juni.
 • Bli med på Nord-Norges Treffet 2019!

  Information
  27 mai 2019
  Norges største dykketreff går igjen av stabelen på Foldvik Brygge i Gratangen, og som vanlig lokker arrangør Ishavsbyen Dykkerklubb med en rekke flotte dykkemål.
 • Oppdag en ukjent del av Oslo

  Information
  26 mai 2019
  Det er en del av Oslo som er ukjent for de fleste. En undervurdert verden på nesten 30 kvadratkilometer som på mange måter er symbolet på hovedstaden vår. Bli med på et dykk ned i Oslofjorden!
 • Foredrag: Teknisk dykking – et tilbakeblikk

  Information
  22 mai 2019
  Project Baseline inviterer til foredrag med Ronny Arnesen, en av pionerene innen teknisk dykking. Han dykket på Blücher og i Plura lenge før noen trodde det var mulig.
 • Bli med på dykketreff i Raet nasjonalpark

  Information
  02 mai 2019
  Arendal Undervannsklubb inviterer til dykketreff i Raet nasjonalpark fra 6.–8. september 2019. For de som vil komme allerede fredag er det mulig å dykke fra klokken 13.
 • Bli med på et kulinarisk eventyr på Sørlandet!

  Information
  07 april 2019
  Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!
 • Dykkecamp 2019 i Haugesund

  Information
  24 mars 2019
  Slettaa Dykkerklubb gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til dykkecamp på Vibrandsøy. De som tar turen til Haugesund i juli får oppleve spennende dykking og masse moro.
 • Ta turen til Sjøen for Alle i helgen!

  Information
  22 mars 2019
  Sjøen for Alle-messa er i full sving på Norges Varemesse i Lillestrøm denne uken og helgen. Her finner du over 240 utstillere og 300 båter – og en egen dykkeavdeling!
 • FUE med stand på Sjøen for Alle

  Information
  20 februar 2019
  Den Oslo-baserte dykkebutikken fue.no vil gjøre dykking tilgjengelig for flere enn de som allerede har lappen, og satser på at en 35 meter lang stand på Sjøen for Alle vil gjøre susen.

#dykkedugnad

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.