Har du det ultimate filmplakatbildet i arkivet?

Det nederlandske produksjonsselskapet Dutch Maritime Productions har startet opptakene til en ny film som skal hete The Wild North Sea. Nå leter de etter et bilde til filmplakaten.

Foto: Dutch Maritime Productions

UNDERVANNSFOTOHar du det ultimate filmplakatbildet i arkivet?

Det nederlandske produksjonsselskapet Dutch Maritime Productions har startet opptakene til en ny film som skal hete The Wild North Sea. Nå leter de etter et bilde til filmplakaten.

  13. februar 2020
The Wild North Sea skal bli en naturdokumentar av høy kvalitet og skal vise det marine livet og naturen i Nordsjøen, for det meste under vann. Filmen har planlagt kinopremiere i desember 2022 og vil kanskje bli etterfulgt av en TV-serie.

Nå har du sjansen til å få ditt bilde på filmplakaten!

Produksjonsselskapet søker nå undervannsbilder av høy kvalitet til filmplakaten, og inviterer norske og skandinaviske undervannsfotografer til å sende inn forslag. Dersom ditt bilde blir brukt venter et trivelig honorar.

– Bildet må fortelle en historie. Opptakene gjøres i den nederlandske, engelske og danske delen av nordsjøen, så vi er på utkikk etter grønne snarere enn blå bilder, sier Peter van Rodijnen fra Dutch Maritime Productions.

Her får du en smakebit på den nye filmen:Video: Dutch maritime Productions/YouTube


Har du bildet de leter etter?

Han sier at de ser for seg et bilde av en nise, pigghå, blekksprut, en vakker skate eller en fiskestim – men de er åpne for forslag. Sandbunn, hardbunn eller åpent vann er opp til fotografen, så lenge bildet er godt.

– Produksjonen lages over samme lest som Blue Planet, uten dykkere og programleder, bare med en fortellerstemme. Bildet må illustrere Nordsjøen på en troverdig måte, så brugde og spekkhogger blir litt i meste laget, sier Rodijnen.

Dersom du tror du har et bilde som kan passe er det bare å ta kontakt med Peter van Rodijnen i Dutch Maritime Productions på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon +31-650 74 14 17.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gratis grunnkurs i fridykking

  Frivannslivs instruktører forteller deg det du må vite for å få en motiverende start på din nye hobby. Nettkurset har fokus på dykketeknikk, sikkerhet og utstyr. Reserver plass i dag!
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS