Har valgt nytt NGDF-styre
Norsk Grottedykkerforbund holdt årsmøte i kveld, med en sosial samling på Zoom før og etter det formelle. Mikkel Stokke ble valgt til ny leder i forbundet.
Har valgt nytt NGDF-styre
Foto: Mikkel Stokke/Fue.no
GROTTEDYKKING

Har valgt nytt NGDF-styre
Norsk Grottedykkerforbund holdt årsmøte i kveld, med en sosial samling på Zoom før og etter det formelle. Mikkel Stokke ble valgt til ny leder i forbundet.
  22. april 2021
Årsmøtet startet med at Mikkel Stokke og Jon Ottar Runde viste spennende bilder og fortalte om spennende opplevelser i grottene «Jackson Blue», «Twin Caves» og «Hole in the Wall» i Marianna i Florida.

– Jeg har en million bilder derfra, men jeg behøver jo ikke å vise alle, sa Jon Ottar Runde da det sosiale var over og selve årsmøtet med 28 deltakere begynte.

Årsmøte

Årsmøtet i Norsk Grottedykkerforbund ble holdt på Zoom


– Velkommen til vårt andre digitale årsmøte. Vi håper det blir siste gang, sa nestleder Mikkel Stokke da han ønsket medlemmene velkommen.

Sakslisten ble gjennomgått raskt og effektivt. Eirik Kjos ble valgt til dirigent, og innkallingen og sakslisten ble godkjent uten innvendinger. Bladet Dykking fikk lov til å delta som observatør.

Årsmeldingen, regnskapet og budsjettet ble også godkjent uten innvendinger. Dokumentene har ligget ute på www.ngdf.no en stund slik at medlemmene var kjent med innholdet.

LES OGSÅ
NGDF oppretter grotteredningsgruppe


Robert Staven i utforskningskomiteen fortalte at NGDF jobber med en Wiki-basert løsning for å legge ut grotteinfo på nett.

Leder i sikkerhetskomiteen Jon Ottar Runde fortalte om stort engasjement og hele 39 medlemmer i redningsgruppa, som ble opprettet i 2020.

Mikkel Stokke ny leder i NGDF

Siste punkt på agendaen var valg av ny leder og to styremedlemmer. Styreleder Ane Mengshoel og Robert Staven gikk ut av styret.

– Takk til Ane Mengshoel for den innsatsen hun har gjort for NGDF. Det har hatt enormt mye å si for hvor vi er i dag, spesielt i forhold til det offentlige. Hun fortjener en applaus, sa ordstyrer Eirik Kjos til umiddelbar respons.

LES OGSÅ
Stjernespekket film om grottedrama


Mikkel Stokke ble enstemmig valgt til ny leder, etter å ha vært nestleder foregående år. Annika Persson ble valgt til nestleder, og nye styremedlemmer ble Nora Menous-Moland og Joachim Wille.

Styremedlemmene Jon Ottar Runde, Nina Elise Frogg og Morten Sætrang Haakonsen var ikke på valg.

Er du interessert i grottedykking?

Norsk Grottedykkerforbund ble stiftet i 2006. Forbundet jobber for sikker og miljøskapende grottedykking i Norge, med fokus på samarbeid og forståelse hos de enkelte medlemmene, dykkere generelt og samfunnet ellers.

Hvis du er interessert i grottedykking er du sikkert velkommen til å bli medlem. Årsmøtet vedtok at medlemskontingenten for 2021 forblir 300 kroner.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS