Søk støtte fra Handelens Miljøfond
Handelens Miljøfond lyser ut 100 nye plastposemillioner. Dette er fjerde gangen fondet lyser ut midler, og søknadsskjemaet er allerede åpnet. Både klubber og dykkesentre kan søke.
Søk støtte fra Handelens Miljøfond
Foto: Pixahive (CC0)
STØTTEORDNING

Søk støtte fra Handelens Miljøfond
Handelens Miljøfond lyser ut 100 nye plastposemillioner. Dette er fjerde gangen fondet lyser ut midler, og søknadsskjemaet er allerede åpnet. Både klubber og dykkesentre kan søke.
  29. juni 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Plastforsøpling er et enormt problem, også her i Norge. Plast på avveie har store konsekvenser for natur og miljø, og opprydding er nødvendig for å løse Norges plastproblem.

– Vi støtter gode og effektive tiltak som løser plastens miljøproblemer, og i 2022 lyser vi ut 100 millioner kroner til plast- og miljøprosjekter. Sjekk om ditt prosjekt kvalifiserer til støtte, oppfordrer Handelens Miljøfond.

LES OGSÅ
Dyrere plastposer er bra for miljøet


Fondet lyser ut støtte innenfor seks forskjellige temaer. De fleste av dem er rettet mot bedrifter og profesjonelle aktører – men det er også en egen ordning for frivillig innsats.

Tidligere har Norges Dykkeforbund og en rekke dykkeklubber fått flere millioner i støtte fra handelens Miljøfond, så det er ingen grunn til å ikke søke!

For mye søppel på norske strender


Dette gis det støtte til:
For dykkeklubber og dykkesentre er det nok det siste punktet som er mest aktuelt, frivillig rydding og forebyggende tiltak. Her lyses det ut 20 millioner kroner.

– I denne utlysningen ser vi etter prosjekter som bidrar til å rydde opp plasten som allerede har havnet på avveie, og tiltak som forhindrer at plast fortsetter å havne i naturen, opplyser Handelens Miljøfond.

Spearos Oslofjord fikk Oslo miljøpris


Utlysningen retter seg særlig mot prosjektsøknader som innebærer frivillig rydding av plastforsøpling, motivasjonsmidler i fobindelse med ryddeaksjoner, organisering og gjennomføring av ryddeaksjoner, samt transport og håndtering av avfall.

Profesjonelle ryddeaksjoner der mannskap eller ryddere lønnes for arbeidet faller ikke inn under denne utlysningen. Dette inkluderer innhenting av vrakbåter og rydding av kaianlegg.Søknadsfrist for alle søknader er kl 13.00 den 11. september 2022. På lenken nederst finner du mer informasjon om de enkelte utlysningene.

Svar på søknader under frivillig rydding og forebyggende tiltak kommer i løpet av oktober, men de andre søknadene besvares innen fredag 16. desember.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • På tide med service på utstyret?

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicesenter bare for bransjen, men her kan man også levere inn ventiler og flasker enkeltvis til service.

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS