Hvem er Norges beste frivillige?
Frivillighet Norge skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Nominér klubben i ditt hjerte!
Hvem er Norges beste frivillige?
Foto: Christian Skauge
KLUBBNYTT

Hvem er Norges beste frivillige?
Frivillighet Norge skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Nominér klubben i ditt hjerte!
  15. august 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Etter år med begrensninger og restriksjoner er det godt å se at vi er på vei opp i marsjfart igjen. Sommeren ville ikke vært den samme uten frivilligheten, sier Stian Slotterøy Johnsen, generalsekretær i Frivillighet Norge.

Nå deler organisasjonen ut den nasjonale Frivillighetsprisen, som går til en person, lokal forening eller gruppe som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats over lengre tid.

LES OGSÅ
Lyser ut 100 millioner i støtte


Svært mange nordmenn bidrar med frivillig innsats. Over 60 prosent av befolkningen har vært frivillig i løpet av det siste året – mange av dem i en dykkeklubb.

Noen gjør likevel en større innsats enn andre, og de ønsker Frivillighet Norge å løfte fram med den nasjonale Frivillighetsprisen.

– Frivilligheten samler befolkningen og gir alle mulighet til gode opplevelser og en meningsfylt fritid, sier Slotterøy Johnsen.

Landet rundt finnes det mange dykkeklubber som gjør en kjempeinnsats for miljøet ved å fjerne spøkelsesredskaper og marint avfall på frivillig basis.

Nominasjonsfrist: 10. september


Det er også mange klubber som arrangerer aktiviteter for barn og unge, både i sommerhalvåret og ellers – det burde ikke mangle på gode kandidater.

Nå kan du nominere klubben i ditt hjerte! Fristen for å sende inn forslag er 10. september 2022 – bruk lenken nederst i saken.Frivillighetsprisen deles ut av Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping, og vinneren får 50.000 kroner. Prisen deles ut 5. desember 2022.

Har du spørsmål kan du kontakte Marte Skogtrø i Frivillighet Norge på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Opprinnelig publisert 05.07.2022ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • På tide med service på utstyret?

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicesenter bare for bransjen, men her kan man også levere inn ventiler og flasker enkeltvis til service.

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS